... Szerintem nem sokan vennék amúgy sem be, ha ránéznem a blokkra...
tegnap este mar szohoz sem tudtam tole jutni
, inkabb eldoltem alukalni es errol almodtam
Egy fecske ugye nem csinál nyarat....
Becsüljétek meg!
Valójában nem az 1000-es szervíznél lett kiszedve, mert Szegeden az akkori szerelő egy idióta volt
úgyhogy még egy kis ideig bennemaradt... de 2200km-nél betelt a pohár és itthol kikaptam
így tuti jól belett járatva
nem volt egy bonyolúlt dolog, még jól is jártam, ha belegondolok mennyit lett volna pofájuk elkérni egy ilyen semmiségért
... legyen az bármelyik szervíz!
hanem 2 hét után menetkész és aztán kezdődik még csak a buli~átalakítási engedély kikérése,fojtás beszerelése, emissziós értékek mérése meg a sok baromság~bürokrácia) hülye lennék harmadjára is vizsgáztatni, hogy még többet fizessek ennek a "tökéletes" államnak
így kihasználom, hogy pl.: 24300 helyett fizetek 7500 évi teljesítmény adót... a KGFB is "csak" 10 ezer egy évre... meg a másik... ha eladásra kerül a sor nagyobb lessz rá a vevőkör, hiszen az is tudja majd vezetni akinek csak Akor.-ja van...
küldjön be "teljesítmény" mérésre ami mifelénk kötve hiszem, hogy kivitelezhető... ha be is rendel az nem rögtön... böven van idő visszatenni ezt a kis vackot és voálá újra 120-130 a TOP SPEED
ott bent meg nem fogják szétszedni, mert ahoz semmi joguk nincs, hogy szétbontsák... összeszerelt állapotban meg nem látni, hogy már,meg volt piszkálva vagy sem... kicsi a gáz? rendben... viszont látásra. ennyi! Külömben sem hiszem, hogy beküldene egy vizsgálatra, mivel LEGÁLISAN ment a dolog, így nem csak bevan biggyesztve a 25KW, hanem a Hivatalos Feljegyzéseknél is ott a CSÖKKENTETT MOTOR TELJESÍTMÉNY feljegyezve, Pecséttel!
Kérdés?
úgy engedi csak a dolgot, ha egy ponthegesztéssel rögzítik a csavart~az ő megfogalmazásukban csak: "rombolással" lehessen eltávolítani
itt nemtudom mire gondolhattak
tán kalapáccsal nekiállok az injektor sornak?
na mind1... ha van kéznél egy kis mikroműszer akkor szépen le lehet csiszolgatni azt a fránya ponthegesztést és szépen kicsavarható/levehető onnan a lapka.
.
.
.
.
, már nem vagy éhes?
?
.
.
.
Idén még jó lenne egyszer visszamenni, de merészebb terveket is szövögetünk
Első éjszaka Mariazell, a második valahol a Grossglockner környékén, harmadik valahol Eisenherz környékén és onnan haza. Ez már egy kicsit komolyabb logisztikai tervezést és szervezést igényel és egy GPS-t is kell valahonnan buherálni (vagy egy olyan tanktáskát, amibe befér a térkép és nem kell mindíg leszállni
Az egyéjszakás balhé (amin most voltunk) költségei:
- 4x tankolás (kb. 18.000-20.000 Ft),
- szállás (reggelivel) 15 EUR,
- vacsora, ebéd, kávé kóla, sör, stb. 30-50 EUR.
Szóval olyan 120-150 EUR vagy 30-35.000 Ft.