nagyon, sőt csodálkozom
, h van még ilyen
?
!
)
,
, gondolok majd rád és szorítok, addig is egy kalappal
Visszajövök vidékre, és itt inkább tekintenek rám természeti csodaként, mint mutánsként, aki valami hatalmas hiba folytán került erre a pályára.
!
, ezer éve nem jelentkeztél
, (nekem sikerült a diploma
)
)
,
de ezt a speed-es részleg jobban tudja.
Villa + hátsó gátló. Egyelöre csak elméletben gondolkozok, csak azért hogy le tudjatok róla beszélni.
egyszerűen csak most nagyon foglalkoztat a kérdés
Erről a képröl...
, jó egészséget és széles utat az új plekohoz
!
.
,Te hol vetted,és ha nem titok mibe fájt?
és még az újgumiját is leveszem a pohártartós motorjáról
!
,
,
.
, sanszos h ázás lesz
, no?
, de nem ám
!
(azt h hol direkt
nem írom ide),
.
.
, nem h "nem jó dolog"
,
, akkor a szalonnak is kurv@ nagy felelőtlenség,
,
, ahol eddig én teszteltem többnyire azt is megnézték, hány éve van meg a jogsid, és többször láttam már h valaki valamiért (pl. új jogsi, nem ért le a lába, stb.)
.
masreszt nem vette eszre, hogy lassan az ut szele fele halad?
sajnalom az illetot, nem lehet jo dolog beesni az arokba egy ekkora doggel
? Egyedül
? Ember meg itthon csámpázik
?
!
csak egy erős rohadt dög
, hanem egy DAGADT (252kg)
erős dög!
,
, beborulsz mint Móricka a csalánba
.
nem gond,
,
.
!
de pl mikor legeslegelső rajzomat adtam le géprajzbol a tanár megkérdezte hogyan csináltam. mindent el kellett mondanom neki hogy szerkesztettem ki, hogy került az a vonal oda stb. csak azután volt hajrando ráadni 9 pontot a 10böl, és azzal magyarázta hogy a nyilfejeim nem 15°os szöget zárnak be, hanem 20°osat vagy mennyit.
fogok én még járni "diplomáért küzdök" oktatásra, de szigoruan vidékre. Semmit nem ér pestre bejutni a 100as ponthatáros hightech suliba 127 ponttal, ha engem nem tartanak odavalonak.
pályanap... hát van pár buktato:
- 2-án teljes napos lovaglásra megyek, értsd nemfogom érezni a seggem 1 hét mulva se utána.
- rájöttem hogy életveszélyes fékkel, turagumikon hringen pályázni neméppen életbiztositás, nemakarom lezuzni a gépet.
Most a 2 napos Yamaha turán csodaszépen teljesitett 2személlyel, hosszutávon, turatempoval, jelen állapotában neki ez valo, nem a pálya. ha esetleg sikerül alábarkácsolni szebb jobb lábakat, akkor állando látogatoja leszek a pályáknak, de igy nem az igazi, ugyérzem.
Szarul hangzik, de a hyo gt650el messze kellemesebb volt menni pályán, könnyebben irányithato, könnyen dönthetö, és nem fárasztó. A Z-vel valamiért küzdenem kell.
Lehet hogy a gumi a gond? Nehéz belökni a kanyarba, mikor meg sikerült, szabályosan be akar esni, és nagyondurva mértékben kell ellentartani
Viszont ne értsetek félre, élveztem piszokmódon, elöször az volt a komoly hiba hogy Yamaha R6R után ültem rá a Z-re, elsö kanyarban majdnem kiviharzottam a füre egyenesen, mert nemtudtam behuzni a kanyarba, a második kanyarnál szintén majdnem ki, mert nemtudtam megfelelöen lefékezni, harmadik kanyarnál már halálfélelmem volt, mert nemtudtam hogy mi lesz a következö, a futomü, vagy a gumi? de a 2. félórában már teljesen jol éreztem, és ÉLVEZTEM! nagyon vacak idöt tudok vele menni - de ennek ellenére élvezhetö, és iszonyatosan fáraszto. 2 éve a hyoval egy teljes napot le tudtam nyomni, a Zével meg 4*fél orát ugy, hogy a negyedikröl ki kellett jönnöm mert majdnem lefordultam a fáradtságtol a motorrol.
Nah kiöntöttem a lelkem