Én azt szeretem amikor az elmebeteg faszok a vélt sérelmük okán, ami persue legtöbbször a saját erőszakosságuk miatt van, kiszállnak és fenyegetően jönnek felém.
És amikor leszállok a motorról talpig műanyagba burkolva, sisakban, meg szoktam kérdezni azt, hogy mégis hova akarsz olyat ütni hogy nekem fájjon jobban paraszt?
Azt pedig külön szeretem amikor nő ül a főgizda manus mellett, mert olyankor különös kegyetlenséggel tudok bánni velük:) Beöltözve kemény vagyok ám:) A kedvenc mondatom ami naponta elhangzik, kis túlzással: Ilyeneket b@sztam kiskoromba a játszótéren mint te
Nyilván valóan nem akartunk mindenkit bevadítani ,
és arra biztatni h aztán ha valami paraszt szórakozik azonnal és agyon ütni rögtön
Ismered a viccet a hülye gyerekkel meg a mikrobusszal amiben a Fehér Orosz karate válogatott utazik
de ha az ember mindenbe beletörődik magára vessen,
ja és természetesen ha a családdal utazom én is toleránsabb vagyok,
engem még nem láttak soha se részegen, se verekedni a gyerekeim, és nem is fognak ha nem muszáj!
(káromkodni már igen )
FIGU
Szombathelyen. Ma 18.30. Elkelt minden jegy, bár több helyen feltűntek a nepperek. Én sose vennék kéz alól jegyet. Kurva szar meglepi lenne 230 km után rádöbbenni a kapuban, hogy nem engednek be. Én 12.000 forintos jegyeket vettem, ezek ülő, fedett helyre szólnak, nagyjából a pálya felénél, oldalt. Az álló 4.000 Ft volt, a VIP ülő pedig 25.000 Ft.
Hát engem mindíg előre engednek, szépen félrahúzódnak az autósok. Igaz a múltkor egy BMW-s srác kicsit rámhúzott, de utána azonnal elnézést kért. Pedig nem vagyok ilyesztő látvány. Legalábbis remélem.
Ez a nem engedem be meg nem mindíg jönn össze sajna mert én voltam már autóval (2 hete), Érd után az útépítősdi körforgok környékén, a körfrgalomban előzött egy mercis f.... és a kijáratnál tolt le az útról, mert ugye az egy sáv az nem 2 autónak tervezett. Hátul asszony és a gyerek és még elöttem állt aznapra 300 Km vezetés s nem lett volna jó összetörni az autót. Duda meg miegymás melett az árokszélig húzódtam és szitkozódtam (amin a gyerek megilyedt még nem halotta az apját ily kikelve magából és el kezedett sírni). Az M6-on az első pihenőnél megálltam és megnyugtattam magam és a kiscsaládot és csak utána mentünk tovább.
Max magammal szúrtam volna ki ha erősködök és akkor nem is biztos hogy leértem volna Tamásiba. S pluszban ki tudja hányan és kik ülnek a fekete sötétített üveges merdzsóban.
Ja és úgy is cselekszem , a vipera nekem is jó cimbim ,
azt szoktam mondani inkább ügyvédre költsek mint orvosra ,
és a vicc az h nagyon imádom a csendet, nyugalmat, békességet magam körül.
FIGU
Itt csak annyi volt, hogy felírtam a rendszámát és kb egy óra múlva megkaptam a tulajdonos adatait. Másnap edélelőtt besétáltam a céghez és mondtam, hogy az xy autó használóját keresem. Pont akkor jött a konyha felől... csak egy kicsit szégyenítettem meg... de tényleg...
kezdem ugy erezni, velem is egy huron pendulsz
multkor mellem ert egy terepjaros vadbarom, aki a jelzett! elfogyo savban gondolta megelozni az osszes, rendesen sorban allo es varakozo autost. na gondoltam, velem aztan joval kezdett , mert en ugyan nem engedem be se index, se semmi, hanem mert Ourasaga nagy autoval van, szaladjon ki merre lat. erdemes lett volna latni a hulye fejet, amikor rajott, h a.) en nem engedem be, b.) meg rendort sem hivhat, ha belemjon, mert a B-oszlopot rongalna meg, nem mondhatja, h direkt rahuztam a kormanyt igy aztan hangosan szidta az edesanyamat, mire en bajosan mosolyogtam (allitolag ilyenkor igazan pofoznivalo gennyes kis fejem van ) es szep lassan tovabbhaladtam
Velem ugyanezt eljátszotta múltkor a gyorsforgalmin egy autós. Én is autóval voltam. Kurvára felhúztam magam de nem bírtam utolérni. Másnap amikor beállítottam a munkahelyére majdnem kiesett a kávéscsésze a kezéből...
Igaz, igaz
Knapet ha nem veszed sértésnek nagyon egy húron pendülünk,
sok mindent pont így úgy gondolok én is ahogy írod
Borso a barom az barom , két nemű mint a csiga
ha akarja hím ha akarja nőstény
Találkoztam már női autóssal, aki simán letolt az árokba (szerencsére a TTR-rel voltam és nem estem el)
a következő pirosnál ahol utolértem és számon kértem azt mondta "tudom h ott voltál köcsög"
na ő sokat költött kasznisra !
FIGU
Nem is értem a kötözködőt. Protektoros kesztyűben, bukósisakban, protektoringben ha csak simán nekidőlök az autójának a 200 kg-os motoron ülve már az is éppen elég kárt tud tenni benne. Hát még ha rájátszok mint Materazzi...
Nincs olyan képem. És nem is kell ijesztőnek lenni, szerintem. A határozottság sokmindent pótol. És a kicsapott vipera sem egy rossz meggyőző eszköz...
Agresszív nem vagyok, de nálam is néha elszakad a cérna. Ész nélkül nem állok mindenkivel kötekedni, hiszen akkor az egész nap csak verekedésből állna amikor a városban próbálok közlekedni.
Én azt szeretem amikor az elmebeteg faszok a vélt sérelmük okán, ami persue legtöbbször a saját erőszakosságuk miatt van, kiszállnak és fenyegetően jönnek felém.
És amikor leszállok a motorról talpig műanyagba burkolva, sisakban, meg szoktam kérdezni azt, hogy mégis hova akarsz olyat ütni hogy nekem fájjon jobban paraszt?
Azt pedig külön szeretem amikor nő ül a főgizda manus mellett, mert olyankor különös kegyetlenséggel tudok bánni velük:) Beöltözve kemény vagyok ám:) A kedvenc mondatom ami naponta elhangzik, kis túlzással: Ilyeneket b@sztam kiskoromba a játszótéren mint te
és arra biztatni h aztán ha valami paraszt szórakozik azonnal és agyon ütni rögtön
Ismered a viccet a hülye gyerekkel meg a mikrobusszal amiben a Fehér Orosz karate válogatott utazik
de ha az ember mindenbe beletörődik magára vessen,
ja és természetesen ha a családdal
engem még nem láttak soha se részegen, se verekedni a gyerekeim, és nem is fognak ha nem muszáj!
(káromkodni már igen
FIGU
remelem nem szorjal te a nadragodat petardaval es tomegverekedes nelkul meguszod
ki kene menni, tobb ilyenre nem nagyon lesz lehetosegunk
Max magammal szúrtam volna ki ha erősködök és akkor nem is biztos hogy leértem volna Tamásiba. S pluszban ki tudja hányan és kik ülnek a fekete sötétített üveges merdzsóban.
azt szoktam mondani inkább ügyvédre költsek mint orvosra
és a vicc az h nagyon imádom a csendet, nyugalmat, békességet
FIGU
multkor mellem ert egy terepjaros vadbarom, aki a jelzett! elfogyo savban gondolta megelozni az osszes, rendesen sorban allo es varakozo autost. na gondoltam, velem aztan joval kezdett
Knapet ha nem veszed sértésnek nagyon egy húron pendülünk,
sok mindent pont így úgy gondolok én is ahogy írod
Borso a barom az barom
ha akarja hím
Találkoztam már női autóssal, aki simán letolt az árokba (szerencsére a TTR-rel voltam és nem estem el)
a következő pirosnál ahol utolértem és számon kértem azt mondta "tudom h ott voltál köcsög"
na ő sokat költött kasznisra
FIGU