Ha már oda kerülsz, hogy érdemes volt megkötni, akkor az régen rossz, mert vagy ellopták, vagy porrá zúztad. Ez meg szerencsére még nem nagyon történt. De ha ezt a kettőt el tudod kerülni, akkor nem érdemes megkötni.
Halihó, fél kettőtől fél ö-ig a városban motoroztam. Hát nem volt egy leányálom. Szigetszentmiklós-IX ker-Óbuda-XIII-Szigethalom. nagyon meleg volt. Sajnáltam a kicsikémet.
Érdekelne, hogy kinek van casco-ja a motorhoz? Mik a tapasztalatok, érdemes megkötni, ha igen, melyik céget ajánljátok(díjak)?
Előre is köszi a válaszokért.
igazan csak sajnalni tudlak, hogy ennyire sanyaru a sorsod
en azt hiszem hazafele kiulok a kopaszi gatra, jobb dolgom nem akad bokaig suppedos fu van, csend es nyugalom es hoztam konyvet, ugyhogy olvasni fogok
Ha nem esel-kelsz, jobb a szellőzni képes ruha, ha meg még az esésnek kitett részeken bőrrel erősített, végképp, mert akkor nem kell újat venni egy esetleges malőrnél (de ugye maga a műszál sem egyforma tudású, terhelhetőségű ezekben a ruhákban). A méret és a minőség a fontos ezeknél: ha minden protektor a helyén fixen, kényelmes, könnyebb ruhád van, allergia nélkül. (Nekem pl. kisebb (helyi járat) gurulásokra egészségtelen módon marad a farmer, az egybe(bőr)ruhát nem vagyok hajlandó felvenni. Egy cordura gatyával a dzseki mellé megoldanám ezt is, meg az esőt se kizáró alkalmak kétségeit (a bőrruha full perforált, de szellőzik is :) )
Érdekelne, hogy kinek van casco-ja a motorhoz? Mik a tapasztalatok, érdemes megkötni, ha igen, melyik céget ajánljátok(díjak)?
Előre is köszi a válaszokért.
sikerult vegre teljesen felkelni?
csok! ha kellek, hivjatok
( link )
nem eppen a legkonnyebb, de nagyon olvasmanyos
(én épp a Csendes Don 3. kötetét csipegetem)
en azt hiszem hazafele kiulok a kopaszi gatra, jobb dolgom nem akad
mennek aludni en is, de 3ig ki kell itt birnom. utana viszont enyem a vilag