, nagyon csökkenti az motor élettartamát, nemcsak a szelepet teszi gallyra. Ráadásul, ha a (sport)kipuffban nincs lángfogó akkor azt is tönkrevágja párezer km alatt. (Ha a kezedbe veszel egy akár márkás sportdobot is, és átlátsz rajta akadály nélkül, akkor nincs lángfogó, ami még nem baj, viszont visszadurrogáskor már az. Ezért van az, hogy meghatározza a gyártó melyik dobja melyik gépre jó. Így nem szabad hinni annak, aki azt mondja ugyan ecsém bármire felrakható, csak összekötőcső kérdése...)
. Meg egy idő után engem marhára idegesített...
. Nekem nem volt bajom a GSX-R 600-al sem kényelem szempontjából, de igaz ami igaz városban azért kényelmesebb vele lavírozni. A szél nagyobb sebességnél rendesen tud csapkondi de ez ugye ilyen... Erővel nincs baj, van benne rendesen, de ésszel érdemes kezelni mert el bírja tolni a hátulját egy koszosabb/nedvesebb útszakaszon. A rezonancia bizonyos fordulatszámon itt is megvan mint a 750-nél. Az első futómű takony egy GSX-R-hez képest, de fényévekkel jobb mint a 750-é. Első fék sem az igazi, bár a fém fékcső segített rajta valamicskét. Majd meglátom ha belerakom az EBC sinter betéteket, hogy mennyit javul. Ha ez sem segít akkor ráugrik a K1/K2-es kis gixxer fékmunkahengere, állítólag az orvosolja a problémát. Hangja nagyon üt, nekem Muzzy full rendszer van rajta (szekunder levegő lekötve, igy nem durrog vissza). Így megúsztam a PC III-at, az erő miatt meg nekem nem kell. Egy kormánylengéscsillapító is elférne rá. (Viszont ez nem olcsó mulatság...)
.
nem orultem meg
de muffin lesz, igerem.
ja és egy 10-es volt...
megvan már az üléspúp