knapet latott mar hatulrol, ahogy razom a fejem a kocsiban
utana kicsit feltem, hogy hivja az apolokat, de megusztam
max annyit lehet csinalni, h megkerdezem a sracot, hatha tud valami okosat. de ebben nem nagyon biznek. ha az segit valamit, es megbetegszem, akkor rezzenestelen arccal beviszem barhova a motorodat es "kipislogom", hogy ne vegyek eszre a dolgot
És akkor mindíg fiatal maradhatsz. Engem is sokan komolytalannak tartanak (elsősorban az asszony), de már nem fogok megváltozni. Kevesebb van hátra, mint mögöttem. Én ma is imádok játszani, szórakozni, bohóckodni. A lányom ezt értékeli is. A barátaim többsége, sokkal fiatalabb nálam. Amikor iskolában tanítok, akkor is óra után a gyerekek körém csoportosulnak és kérdésekkel bombáznak. Az ilyen dolgok fiatalon tartanak. Éneklek a zuhany alatt (mert a kádból nem tudnék kimászni), a motoron és a kocsiban is.
en konkretan amugy sem tudom, hogy a csodakezu szerelom mit toltott bele
de mivel meg eletben vagyunk mindketten, nagyon rossz nem lehet
Hiányoztál baby!
Látod, ha nem vagy itt, máris mindenféle marhaságról dumálunk. Ezt az olajtémát is már nagyon túllihegtük. mindenki azt tölt bele amit akar.
halistennek hab ezalkalommal nem volt, hogy meg az orrom is pamacsos legyen
szimplan ilyen bolond vagyok
(az a helyzet, hogy a kawa pályanapokat is teljesített autós olajjal - értsd API CI-4 minősítésű Shell Rimula - és pörgetve volt rendesen; azért CI-4 olajat teszek a motorokba, mert azok teljesítik a legjobb API S..-es (SJ SL SM) minősítéseket, míg a legtöbb csúcs API S.. -es csak a már igen avítt CF-4-et, ill. ezeket (C-s) nagy terheléssel üzemelő haszongépekbe szánták)
de ha lehet, legkozelebb ne egy auton probalj meg szunyokalni