Szevasztok!
Külön köszöntlek ifjú padovan, még hogy nem vagyunk a fórumon na, na !
Kicsit összejöttek a dolgok , ennyi az egész.
Buli jól sikerült , lusta voltam visszaolvasni,
ahol én voltam az nagyon fasza volt , csak vasárnap délben értem haza katonás állapotban ,
FIGU
Neten vannak online meccs nézési lehetőségek. De valamilyen program kell hozzá, meg regisztráció stb. Az én elmaradott agyam nem bírja megfejteni ezeket a modern sztorikat. Bekapcsolom a tévét és nézem. fel tudom hangosítani stb.
azt lehet valahogy online nezni mert este persze meg a kickoff-ot se lattam, ugy elaludtam
vegulis a hetvege 48 orajabol ca. 60at toltottem fekve. semmi kedvem nem volt megmozdulni. se... azt hiszem nalam sem oke minden
A céges címemre megérkezik előbb vagy utóbb minden, de vannak időszakok amikor napi 100 mail érkezik. Egy csomót átdob spam kategóriába. A hotmail-t viszont nem használom, ezért van, hogy egy hónapig nem nézem meg. Ráadásul a jelszót sem tudom hozzá, csak az msn-en keresztül tudom megnyitni, az irodai gépemről.
Most megtettem. Olvastam. És most ha megengeditek elvonulok, mert magamba roskadtam.
A hotmail-es postafiókom ( ha arról van szó ) csak az msn-hez használom. És mivel az msn-t sem használom kb 2 hete így a postafiókot sem nézem. De akkor majd most.
A héten mikor vagy bent? Kellene majd egy időpont egy 1órásra...
Külön köszöntlek ifjú padovan, még hogy nem vagyunk a fórumon
Kicsit összejöttek a dolgok
Buli jól sikerült
ahol én voltam az nagyon fasza volt
FIGU
vegulis a hetvege 48 orajabol ca. 60at toltottem fekve. semmi kedvem nem volt megmozdulni. se...
Most megtettem. Olvastam. És most ha megengeditek elvonulok, mert magamba roskadtam.
off
Élhjen a jhó időőőőő