csak azert mert egy zx9r-el volt a baratom, es beletettunk ugy 310km-tert ma a motorokba, es hiaba van az oven teljes tuning rendszer, es 150 lo, megis kevesebbet evett mint az egyem.
Kar hogy nem karbis, mert akkor tuti, hogy visszaallitanam.
A srácnak hiszek. Azt mondja, hogy így használja évek óta és sosem piszkálták a rendőrök a rendszám miatt. Ráadásul megbízhatóan működik. De persze ezek mellékesek, oké, hogy kawa fórum és nyugodtan verjetek agyon, de ez mégiscsak egy 180 lóerős Harely sportster...
Hali knapet, ezzel a géppel állandó csatád lenne a rendőrökkel (rendszám). Ráadsul ha ezzel is 7000 km-t mész egy évben, akkor inged, gatyád elmegy rá. Tudom, sztereotípia, de a motorhoz vegyél egy nagy szerszámkészletet és tartalék alkatrészbázist. Én ha veszek egyszer egy cruisert, az is Kawa lesz. Legalábbis a 2009-es modelleket nézve, biztosan.
Dehogy tudom. Egy év alatt mentem 7000 km-t a kicsiZvel. Ennyi használatra csakis hobbi motor jó. Mindegy, egyelőre beláthatatlan távolságban van amúgy is. kicsiZ még megvan, ez a Harley pedig 4 millió...
arra ertem ki, hogy egy, a roman bajnoksagban indult pasi karjat probaljak kiszabaditani a hatso kerek, a hasidom es a lanc kozul mindenki a palanknak tamaszkodva "tunkolt" es talalgattuk, hogy vajon mi lehet a karjaval ... aztan persze egyben maradt, de a lengovilla vastagabbik szarat es a lancot atvagtak, kesobb megneztuk a motort. a sracnak, ugy tunt, nem sok baja lett, halistennek
volt egy csomo eses, sajnos egy nagyon kedves ismerosom is megismerkedett a balakkal raadasul a szemem lattara de jol vannak mindketten
Brian ketszer is harmadik lett, 3! futambol nagyon buszke voltam ra
egy csomot beszelgettem ismerosokkel, baratokkal, szoval egyszeruen szuper nap volt
Én megyek 4 körül az edzésre elszámolni. Előtte van egy kis dolgom az Arénánál. Bár voltam most kint az udvaron és deres a moci... úgyhogy nincs meleg...
a.) uccse latom b.) mosas kozben maradt az ujjbegyeimen a borocskem es ahogy kentem a csodakremmel, szepen folyamatosan tovabb foszlottam . kicsit simogattam meg, de mar be se tekerem folpackkal, mert igy rendesen szellozik legalabb
es igen, titanium-vanadium borom van
Kar hogy nem karbis, mert akkor tuti, hogy visszaallitanam.
ez szemrebbenes nelkul megeszi a 7-et
mas Z1000 (03) tulaj mit mond erre?
a tietek mennyit eszik?
"aki legvarat epit, ne sporoljon a teglaval" ...
volt egy csomo eses, sajnos egy nagyon kedves ismerosom is megismerkedett a balakkal
Brian ketszer is harmadik lett, 3! futambol
egy csomot beszelgettem ismerosokkel, baratokkal, szoval egyszeruen szuper nap volt
nagyon kellemes ido volt, szepen sutott a nap, szuper volt
keresd meg Brian-t: 20/ 345 50 66, Borso kuldott
mít szóltok hozá egy jó mínőségí hátsógumí 20 értsok
es igen, titanium-vanadium borom van