nagymutterom 10 éve vette újan a puntóját most van benne 37000 valamennyi km állásában szokott az aksi nyáron lemerülni benne , állandóan töltögetjük neki amikor épp biciklis kedvében van és hetekig be sem indítja , amugy találkoztam durvábbal is tavaly szervízbe gyakszihelyemen opelban beszámítottak egy 8 éves suzuki swiftet szintén öreg házaspártól 18000 valahányszáz kilóméterrel
Ne is mondd...most cserélték anyámék, és szinte mindegyik "kedves vevő" közölte hogy nem hiszi el hogy egy 7 éves kocsiban csak 50 000km van. Mondtam nekik hogy mindenki azt hisz amit akar, azután bevették a kereskedésbe persze áron alul de cserébe az újhoz kivertem belőlük pár dolgot.
Azóta a kereskedő se tudja eladni, de szerintem előretekerik az óráját inkább. Használt cuccokban hülye egy nép vagyunk
hat nem
magamat karacsonyra kivetelesen nem szoktam meglepni viszont nagyon remelem, h az illeto ertekelni fogja ha nem, akkor a fejen csapkodom szejjel
es most, hogy megvettem eletem legfaszaganyosabb karacsonyi ajandekat , joejszakat
meeeeeeeeeeeeeeeeee' nincs maaaaaaaaaaaaaa' karacsony, hogy odaadhassaaaaaaaam?
Mit mondtam a benzinkúton? Mire visszamegyünk ott fognak várni a biztonságiak... nagy gyakorlatom van már abban hogyan tiltassam ki magam a Hungaroringről...
Én voltam aki ülépúpot keresett!
Dobok is egy mailt lehet!
igazabol egy hosszuszaru kaktusz az, de lehet, hogy lecserelem
Azóta a kereskedő se tudja eladni, de szerintem előretekerik az óráját inkább. Használt cuccokban hülye egy nép vagyunk
magamat karacsonyra kivetelesen nem szoktam meglepni
Amúgy is csak értékelhetetlen érdeklődések voltak rá...
meeeeeeeeeeeeeeeeee' nincs maaaaaaaaaaaaaa' karacsony, hogy odaadhassaaaaaaaam?
a fejidom cseréhez mit kellett cserélned? szép lett....
direkt provokaltad oket, en meg visitottam, mint a szoposmalac