Ha leveszed az utas ülést a kulccsal és belenézel a csomagtartó első ülés felöli részébe látni fogsz pont középen egy csavarfejet, azt kikapod és már lent is van az első ülés
akkor evidens
en probaltam masokat is, de a repsollal a legcssendesebb, es a kapcsoloszekereny is vele mukodik a legjobban(a Zebe R. tettem, a tobbit a masik motorjaimon probaltam)
Lefekudtem
Bakfitty mindenkinek
Felesleges, egy használt szűrőt ha félnapig csiszatolnak se lesz olyan mint a vadi új
Másrészt, ez nem kívánság műsor baszki, én bárhol azt mondtam szeretnék ott lenni, nem ellenkeztek.
Hát nekem a Szombathelyi szervíz (itt vettem a motort is) van legközelebb. A többi kurva messze van!
Szóval vagy beengednek(remélem) vagy nem. De az olajszűrőre mindenképp rakok egy kis pöttyöt, így tudom hogy ha át akarnának baszni....
Különbenmeg nincs gond a motor szerelésével apu szakmája autószerelő, én rendszeresen segítek neki...
Amíg garis, addig érdemes vinni, olyan helyre vidd, ahol ott lehetsz a szervíznél, és közben ki is tanulod mit kell és hogyan, és később már Te is meg tudod csinálni.
Szóval úgy van, hogy 6000-ként kötezelő a szervíz (tehát be kell vinni, és átnézetni), de csak 12e-ként kötelező az olajcsere, szóval ha nem akarod, nem kell kicseréltetni az olajat, és akkor sem bukhat a gari, akármit is mondanak. Az más kérdés, hogy bár ez tényleg használat-függő is, de meghálálja a 6e-kénti olajcserét. Illetve évente ugye mindenképp kell, már akinek nem kell egy évben háromszor...
Nekem 2004-es van a hátsó ülés sluszkulcsal az első pedig 10-es crova vagy csőkulccsal a szerszám készletet kiveszed és előtte van egy csavar azt kitekered
Akkor beviszem szervízbe....mondjuk én is így gondoltam hogy érdemes még bevinni, de ha lejár a gari akk nemtudom beviszem-e.
Csutka! Azt én is néztem hogy 12 ezrenként írja az User Manual az olajcserét, de itt a szervíz aztmondja hogy 6 ezrenként ezt mondjuk én sem értem. Bár ha jól láttam ugy van írva pontosan hogy 12 ezer vagy 1 év. Sztem olajon nem szabad spórolni, évente csere ha nem megy bele 6 ezer akk is. Az ellenőrzőn is látni hogy már fekete az olaj...
Még egy kérdés : Ki milyen márkájú olajat tett bele?
Mert nekem ez az olaj ami benne van közbe csinál olyat melegen hogy akad egy csöppet a váltó!
ennek a repsolnak ami Z be való van valami típusjelzése vagy valami?
Köszi még1x!
Jó éjszakát!
en probaltam masokat is, de a repsollal a legcssendesebb, es a kapcsoloszekereny is vele mukodik a legjobban(a Zebe R. tettem, a tobbit a masik motorjaimon probaltam)
Lefekudtem
Bakfitty mindenkinek
Holnap viszem lehet olajcserére ha ráér a szakim!
Ő is a Repsolt ajánlja!Mellesleg azt is forgalmazza!
Felesleges, egy használt szűrőt ha félnapig csiszatolnak se lesz olyan mint a vadi új
Másrészt, ez nem kívánság műsor baszki, én bárhol azt mondtam szeretnék ott lenni, nem ellenkeztek.
FIGU
Egy 10-es csőkulccsal kicsavarod a rögzítő csavarját,
ami a szerszámos rekesznél az első ülés alatt van.
FIGU
És a többi hölgynek is akiről esetleg nem tudok!
Szóval vagy beengednek(remélem) vagy nem. De az olajszűrőre mindenképp rakok egy kis pöttyöt, így tudom hogy ha át akarnának baszni....
Különbenmeg nincs gond a motor szerelésével apu szakmája autószerelő, én rendszeresen segítek neki...
Köszi most már tudom
Akkor beviszem szervízbe....mondjuk én is így gondoltam hogy érdemes még bevinni, de ha lejár a gari akk nemtudom beviszem-e.
Csutka! Azt én is néztem hogy 12 ezrenként írja az User Manual az olajcserét, de itt a szervíz aztmondja hogy 6 ezrenként ezt mondjuk én sem értem. Bár ha jól láttam ugy van írva pontosan hogy 12 ezer vagy 1 év. Sztem olajon nem szabad spórolni, évente csere ha nem megy bele 6 ezer akk is. Az ellenőrzőn is látni hogy már fekete az olaj...
Még egy kérdés
Mert nekem ez az olaj ami benne van közbe csinál olyat melegen hogy akad egy csöppet a váltó!
Az elv szerintem hasonló lehet egyébként.