Hűtőtakarók? Ja ami két oldalt van kvázi bumeráng alakú műanyag darab? A bal oldali sérült ( leginkább kuka ), a jobbos jó. Bár most nem emlékszem, lehet van rajta karc.
Egy próbát megér. 180-ra állítottam a minimálárat.
A héten mindenképpen. Ma akartam átvinni a garázsba, de nem jött össze. Remélem holnap sikerál. Onnantól könnyen hozzáférek, nem kell senkivel egyeztetnem.
Bituman, végül is neki estem a hétvégén a gyertyacserének és hála Istennek semmit nem kellett lebontani, csak azt a két kis bizgentyűt a gyertyák közül, hogy oda lehessen férni a két belső gyretyához.
Egyébként kit is mondtál? Kutyát? Melyik fórumon kell őt zaklatni olaj, olajszűrő és levegőszűrő ügyben?
Hali!
300-ért rakták össze karácsonykor ( kicsit olcsóbb volt az euró meg a dollár... ), plusz a szoftverek. Aukción kívül hirdettem 250-ért, de többen is csak nézegették, végül vettek inkább az Auchan-ban...
Nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszik a gép és hogy megoldódott a múltkori kis afférotok :)
Nagyon vigyázz a gépre és magadra is és azonnal cseréld le azokat a szar gumikat róla! :) 6000 fölött a kanyarban azzal te nem fogsz meg egy rollert se ha korrigálni kell.
Amúgy továbbra is várlak msn-en, igaz ritkán szoktam lenni, de felvenni akkor is feltudnálak
Még egy nekifutás!
Az "új akksi kuka" volt a helyes megfejtés. (remélem)
Körbemértük a gépet, zárlat nincs, töltés van, viszem vissza az akksit és bízok benne, hogy vége a horrornak!
Én is fuchs (10/40 full szint.)olajat tettem a kicsimbe és halkabb lett
Knapet a hűtőtakaróid megvannak még?
A héten mindenképpen. Ma akartam átvinni a garázsba, de nem jött össze. Remélem holnap sikerál. Onnantól könnyen hozzáférek, nem kell senkivel egyeztetnem.
Fuchs-ot fog ajánlani olajból, és a legjobb hidd el
Én gyakorlatilag mindent tőle viszek (olaj, szűrő, gyertya, akármi más bizbasz) és maximálisan korrekt, és jók az árai!
A tanksapkát és karimáját a jövő héten le tudnánk bizniszelni?
Egyébként kit is mondtál? Kutyát? Melyik fórumon kell őt zaklatni olaj, olajszűrő és levegőszűrő ügyben?
300-ért rakták össze karácsonykor ( kicsit olcsóbb volt az euró meg a dollár... ), plusz a szoftverek. Aukción kívül hirdettem 250-ért, de többen is csak nézegették, végül vettek inkább az Auchan-ban...
Nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszik a gép és hogy megoldódott a múltkori kis afférotok :)
Nagyon vigyázz a gépre és magadra is és azonnal cseréld le azokat a szar gumikat róla! :) 6000 fölött a kanyarban azzal te nem fogsz meg egy rollert se ha korrigálni kell.
Amúgy továbbra is várlak msn-en, igaz ritkán szoktam lenni, de felvenni akkor is feltudnálak
Íme a link:
http://www.teszvesz.hu/show_it...
( van hozzá egy csomó szoftver, részletek emailben, telefonon, mindenképpen privátban +36305766662, info@911911.hu )
Szintén várunk a ringen pénteken!
Gratula a mocihoz
Pénteken Hungaroring Kawa esti motorozás!
Várunk téged is!
Az "új akksi kuka" volt a helyes megfejtés. (remélem)
Körbemértük a gépet, zárlat nincs, töltés van, viszem vissza az akksit és bízok benne, hogy vége a horrornak!