A Czinderében amennyire tudom full Bódis van, PC V, 4 térképes beállítással és felső injektor sor vezérlővel. Az övé 175 paci volt keréken. 10Le azért össze lehet hozni ezekből.
,nem volt nekem azon az ég világon semmi baszogatva,leszedve,kimérve,leengedve,ahogy odamentem Madarasra,aztán gooo,talán volt 10.0 is ,de az nem biztos madarason,
Nálam elő-elő fordul, hogy a nagy gépészkedésben felhajtom magamnak a lábtartót akaratlanul. Vagy predinél más történt?
,nagy részük olyan aki még izgalmas szituba nem keveredett a pályán.
Az oláh joci 08-asán ugyanolyan bódis rendszer van mint robién és k&n légszűrő, padon is volt nagyjából jó a szonda értéke is, de nem fizetett a Pc-ért! De a robi motorja még úgy is jobban megy, hogy robi nehezebb jocitól kb.10-12 kilóval, és a motorja is könnyebb kb. 6-7 kilóval jocinak, mindent felesleges súlyt leszed róla verseny előtt még az égőket is, mindent csak amit lehet (nekem már ez túlzás, fél nap szerelés)! Kb. 20kg differencia van köztük motorostól együtt és láss csodát a robi gépe jobban megy. Biztos ennyi a szórás, vagy ennyit hozott a Pc5, 20kg ellenére!