Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

2004 ZX10R-hez keresem az alábbi idomokat
- Bal-Jobb faridom
- Jobb oldalsó felső fejidom
- Jobb oldalidom

Ha lehet, akkor zöldet keresnék.
Szia! Milyen árban lenne az egész?
Eladók a képeken látható gyári alkatrészek,2004-2005 évjárathoz...
Szia van még alkatrészed?
Sziasztok!

2006-2007 (gen2) 10R-hez van pár használt cuccom: gyári plexi, a gyári kipufogódobok összekötővel, fekete színű üléspúp (utángyártott). Használt Jt hátsó lanckerék. 2008 (gen3) féknyergek, de a felfogatásnál lemarva, hogy kisebb tárcsákhoz is jó legyen, gyári v. nagyobb átmérőjűhöz alátéttel passzol. Ehhez egy szett, azaz 2 nyeregbe SBS betétek bontatlan csomagolásban. Ha érdekel ezek közül bármi, privátban megtalálsz.

Az idomszettet kereső, ha még nem talált és/vagy (másnak) aktuális, kikeresem honnan rendelt a cimborám a gixxerére, passzolt minden, de nem olcsó 4-600 dollár + vám + áfa.
A Bódis dob elkelt.
Veszett. az biztos 👍️
Akit esetleg zavar, az egy pillanat alatt beledobja a killer-t, amit adok hozzá.
Csak óvatosan ezekkel. Nem mindig az érkezik meg amiért fizettél, nem olyan színben és minőségben. Hetekig levelezgetsz míg történik " bármi is " , bármi féle vissza vásárlás küldés nehézkes és drága. Csak olyan kereskedőtől vásárolj akinek tömeges jó visszajelzése van, ha olcsó és kevés a visszajelzés a termékről, akkor az áll fenn hogy a gagyi cuccát egy idő után más néven újra rásózza a vevőkre. Inkább egy gyári javított idom, mint egy hőre szenesedő javíthatatlan.
A cimbora felszerelt egy ilyet, ha " kambojban" motoroztunk senki sem akart 300 m -nél közelebb motorozni hozzá. Aki pedig tudatlanúl beállt utána pár km után az öklét rázva a sor végére állt ! Bitang egy vasdarab !
ZX-10R BODIS TITAN GPC-1 DOB kitűnő állaptan eladó.
90e ft.-
Külföldi oldalakat keress fel, plusz ne sajnáld a jó cuccokért a pénzt. Én is keresek, de már ott is kevés vagy nem szállít. De ki kell fogni, és lecsapni rá. Sok sikert hozzá.
Sziasztok. 2004-es 10r-hez keresnék komplett idomszettet.
Üdv! Kawasaki zx10 2006 . Keresek hozzá egy darab gyári jobb oldali dobot és jobb oldali tank és oldal idom közötti takaró idomot!
Remélem az enyém is kibírja addig :D Ha ilyen ütemben tekerem bele a kilométereket, mint ahogy tavaly, akkor még 30 évig motorozgathatok vele.
Facebook egyik motoros csoportjába most került elő egy 08' ZX-10R amiben 133 000km van! 😍
Hello egy kérdésem van nem tudok eladó számítógép és kijelzot kawasaki zx10r 2016 rá kevés km-re
Hali kawa trásak keresnék 2008 as kawasaki zx 10 r hez gyári kipufogó rendszert és még egy katalizátor kiváltót is akarok pluszba akinek van kérem jelezze
2013-as évjárathoz BODIS katalizátor kiváltó cső van valakinek eladó?
Helló!
2011-15 papíros vázat keresek.
Nekem volt 2010-es,most 2012-es van.fék jobb,futomű is.szerintem.Talán a regi kényelmesebb.Persze attól.függ mir használod.
Sziasztok!
Van esetleg köztetek olyan aki a 2008as ZX10R-t össze tudja hasonlítani a 2011-15össel?
2008-as már volt most 2011-15 közöttit szeretnék vásárolni ezért érdekelnének tapasztalatok.
Sziasztok.találtam még régi motorból pár cuccot.Eladó 04-05 gyári festésű,javítás és sérülésmentes hátsó felni,és egy javított első sárvédő.
csak az ár nem ért ide még.
mert az 25mm tengelyméretű.