ebben igazad van az olajcseréket nem kalkuláltam bele, az 40 rugó plusszab akkor csak 80 marad zabálni, de az se kevés föleg ha minimum 3an megyünk, viszem Erikát is és a fözés gond meg lessz oldva camping gázpalack meg tábortüz, osz hali.
platós tranzit . . . . . ,te mit szivtál hee . bár Jimmynél mint ha láttam volna egy dobozost .
akkor mai program:meglépek a melóból 4kor,megyek Jimmyhez dévédéért ,utána megyet tevé hez is .
rendben van főokos ,te hozod a bográcsot .
180 benzinpénz,az még talán rendben van ,de inkább kétcá50,mert van ahol drágább,aztán pályadíjak,kompok,büntetések,előtte egy olajcsere,ésatöbbi=ötcáezer .
180 ezer az üzemanyag ha nem cibálod neki oda vissza, az uton meg mindenhol vannak nagy bevásárlóközpontok ahhol kaját (meg piát ) lehet venni, és nem hiszem el hogy 12 rugobol nem lehet pár napig meglenni . föleg ha többedmagunkal magyünk, Bográcsozásról szalonnasütésről nem halottál, nem kell mindig a HILTON-ban zabálni meg a mekiben
kb 300 ból kijün az egész kompletten, szerintem érdemes, tudom hogy nehéz ügy, én is csak tervezem , de ha véletlenül összejön akkor Happy, szerintem bandábaverödve koponyánként olcsóbb lenne, felbasszuk a mocikat egy platós Transit-ra oszt máris csak a negyede az utiköltség
keljéf fel ,mert már dél van , az 6-7ezer oda vissza,meg egy fél milla költőpénz ,kinek lesz ennyije,mert nekem ,de ha addig tucc valami okosságot amivel dől a lé akkor szólj .
Most ezekkel a vidikkel sokkolom magam, mindenképpen szeretnék menni egy kört persze nem a versenyen, mert oda ugyis kevés vagyok, föleg a 12essel, de mindenképpen ki akarok menni és annyira nem is vészes sem a távolság sem a költségek, viszont egy haver kint volt nézőként és hát azt mondja felejthetetlen élmény , Persze ha akarsz gyere, de kizárolag motorral
nagyon fasza a Jimmynél készült képed
akkor mai program:meglépek a melóból 4kor,megyek Jimmyhez dévédéért
180 benzinpénz,az még talán rendben van
Action13-al kűdök dvd-t. Szerzek pályinkát, azza idelehet csalogatni....