Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. .
motty+Páwerkommendör+K&N+a f.sz.m tudja még mi ?Nekem a fejemben van a P.C úgy hogy LESZOPHAT AZ ÖSSZES LEHÚZÓS CSICSKA GECI!
Nem jó! Csak a full sint,csak azt szereti!
Én csak benzinre gyűjtök.
Lassan tényleg teljesen kész van bár a főberuházások váratnak még magukra (motty afr+ kormánystabi)
aham de hát jön a szezon meg a fazon is ... amugy helyzet ?
Én is láttam már nem tóm kié,pedig megyei. Látom te is+ Vitya is megint rálocsoltatok 1kis pézt a mocikra .
Storno egy ideig a dolog. Gyári rendszámtartóhoz lehet csak a hátsó indexeket rendesen rögzíteni. Találtam is egyet 45ért lámpástól, indexestől.........abból a pénzből inkább veszek WP villarugókat
Akkor ugyanaz lesz mint a Yamahánál.......vadászhatok egy évig mire találok. Aranyáron persze.....
Vitya! 2sárga 2fehér csak ez a4db van
itt is ELSŐ . .
azok nem izék,hanem gnóm hobbitok ,és a gátvédelemben fontos szerepet töltenek be azóta . . .na léptem dolgozni .
nem láttam hálisten mert állmomban biztos elő jött volna neki adták a vizügynek az izéket
.és milyen gnómok lettek abból . .
hallal még nem láttam hálistennek nemtud fogni de a Béla franciamifmufpincsiét pohosra vágta
azért szeretne pontyot fogni,h utána.......... . .
na hát igen....ő még az állatokat sem veti meg lázsd Tata
,az igazság odaát van ,de akkor Pipi is odavalósi . .
én mindig is tudtam csak nem akartam nyilvánosságra hozni
. . . . igy már több dolog is világos - .
felcserélődtek nálla a dolgok,mint éjszaka-nappal,motor-autó.Eszter-fiuk
mivan appa,igy 4xen túl már nem alszik az ember éjszaka ,tegnap buli meg ivászat,ma meg.... .voltál lent?
azt tudod,h hátsó sárvédő külön nincs . az egyben van gyárilag az undertail-lal és arról van levágva kisflexszel .azt nem lesz egyszerű találnod egyben. .de ha látok valahol akk szólok .
akkois kügyé olajtot hogy pipi bene előzze az 1ik nemet sem