Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem! Ti jöttök hozzám!
Bárdi bátya, jelezték hogy megjött a csomagom pestre, remélem ma feljutok érte (elvileg szabadságon vagyok, de van fent dolgom.
annyira nem olcsó, 2 rugó literje, syntetikus olaj, viszont én ingyen kapom vagyis veszem, merthát ugye a járőrautó "zabálja az olajat", és muszály utánatölteni
,ne irigykedj .
Negyed 10 van .Nem kéne már aludnod kis gyerek
,nembánom én .az mondjuk érdekes,h a Motul fent van a Kawasaki honlapján .
Tudod ?ne hogy már a Jangce folyóba öntsük még kigyalogolnak a halak.
van ám abban tudod mi?Kínai kamaszok fehérje gyűjteménye,mivel a sperma banknak nem köllött,hát ja.
ez igaz,de ebben van speciális zöld adalék(rézgálic ),amitől kevésbé kopik a motor ha be sem indítod , . .
Sok féle oil 1helyen készül, csak a doboz más.
Bárdi, Máj 1 k.madárra le jössz?
na igen ,beszerezni sem egyszerű .ennyiért azért kipróbálnám ,szar nem lehet mert KAWASAKI .
Ez jó! Kár hogy semmit nem írnak róla, csak a viszkozitását...
Csak azért kérdeztem,mert arrafelé is volt egy ugyanígy tört 03-as zöld 12-es,ismertem a gazdáját,sőt az a motor lett volna az enyém,ha annak idején úgy döntök,hogy mégis újat veszek.
Bárdi szasz.Szombathelyen vettem 2007 októberében,2003 as gép.csak a szíve kellett a többi cuccot +szét szórtam a nagy világban.
Te Szöllő! Már régen meg akartam kérdezni a donort véletlen nem Hajdúböszörményből,vagy környékéről vetted?
Jimi jofej vagy köszi a segítséget
Kati meg kaptam a trikót.Köszi!
Én eddig csak trikót kaptam
Bárdi meg kaptam a pólókat!
Köszi!