Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
Igazából nem gondoltam sehogy, tegnap este jött egy haver segíteni, sört pusztítani. A 6-7-ik sör után, meg jött a kedve a koncerthez, gondoltam megkérdem, mert említetted, hogy valami ismerősöd intézi a jegyeket. Nem problem, már január óta tudja, hogy megyek, de akkor még nem volt fontos .
Így járt.

11-nél tartok, ha megdobom 12 X is akkor fizeted a jegyet
Szöllő majd értesítelek, hogy hogy sikerült, de szerintem kezdj el izgulni...
Van de csak annak aki 12szer 6ost gurít.Jimy hogy gondoltad 16rugó lett a jegy ,tán tartalékolok?Nem vok politikus,hogy annyi gubám legyen,te fizettél én fizettem Foxy segített ennyi.Ámbár lehet,hogy a válságosdi miatt még lehet kapni jegyet helyszínen, más nem hát neppertől.De holnap péntek( negyed óra múlva),sztem még tudnál intézkedni.A pályinkát +addig nem +inni. na pá
itt is csákány
http://www.youtube.com/watch?v...
azta jó lenne már ha sikerülne
Szöllő mester nincs egy plusz jegy keddre?
és már itt is vagy
ebben a szinben is volt 2006-os? ugy tudom nem csak 2005-ös volt kékben, max 2006 forgalombahelyezés lehet, megnyugtat a tudat, hogy nem az enyém már a legdrágább 12es magyarországon, sokáig vezettem a listát , és ami pénz idén már belement, (és nincs vége) ugy döntöttem megtartom a motort, föleg ha meglátjátok miket kapott , gyakorlatilag mindent idén már csak benzinre szeretnék költeni, mert a régi 10es árát már veletoltam a gépbe és idén még 1 métert se ment
Ennyiért ill annyiért,hát sosem adják el ,de ha mondjuk engednek a feléből még érdekes lehet.
eladó új 12es .
Teve007! Küld már el a címed mégegyszer a mailemre,mert az asszony kidobta a papírt amin volt! Megy a hátsó fék+az M póló!
Meg lóbetegség!
Na és hol?
12es idomján is találtam egy ilyen feliratot MADE IN CHINA
Ja ja+köszi majd legyenek nálad + a telefonod is én fél7körül ot leszek(+ Jimy L is)mert hát ugye bekő melegíteni.
Megkaptad az sms-t?
Na +kerti kapa!
A HONDA AZ MOTOR!
Egy kínai idomos takony kawasaki zx9r !adjátok el a kawákat vegyetek HONDÁT!
piros , egyáltalán ki az aki újonnan megvette .sose adja el,csak ha elengedi egy fényezés árát .
Inkább ne! Nehogy kiderüljön,hogy igaziból Honda csak át van matricázva! Már úgyis megvan,és nem tűnik rossznak! Én tudtam volna egy 2000-es évjáratút,azt ismerem 2003 óta tudom kinél van,de az nem kellett a cimbinek mert piros!
sokat nem tudok,csak amennyit nekem is mondtak ,nyár végén találkoztam a géppel ott várdában.akkor azt mondták,h nem eladó mert saját részre hozták,vagy hozatták be.most jött be tavaly. .azt láttam,h szép,meg jó a hangja .de ha érdekel akkor utánakémkedek,ismerek minden motorost meg szerelőt aki számít arrafelé .