De a nagyzizi-nél a ZZR1400-ra gondoltam aminek a menetkész tömege 257kg. Mert a ZX-12R alig erősebb mint a ZX-10R, míg a nagyzizi erősebb viszont nehezebb még a 12R-nél is.
.az megint más,h ezt milyen súlyú,és tudású pilóta tudja teljesíteni
.Na majd,ha lehet megyünk egy-két barátit madáron
.
Az ezresek lényegesen jobb reakcióidővel kisebb végsebességet és rosszabb időt gyorsultak. És amikkel papíron dobálóznak a gyártók lóerőkkel, elég nagyvonalúan kerekítenek
Az, hogy meg ezeket a gyorsulási képességeket ki/hogyan tudja kihasználni az meg már egyéniszocproblem
,az én 12esem teletankolva 235kg.a 10esmeg 200körül,ha jól tudom
.de nem vitatom a 10es képességeit
,ha nem lennék 95kiló,meg 187magas ,én is olyannal járnék.de nem férek el rajta
,ezért nem is kell.inkább ebbe veretek még 30lovat,meg egy kis áttételes okosság,és ugyanaz a feeling
.
,elmondtad a lényeget
,a multkor meccselgettem csak ugy barátiba egy 2005
ös 10essel,és nyomatékból elmentem,amikor 2őt visszaváltott akkor ő ment el
,de a jött a hungária szarabbik része,és én ott még vígan huztam,a srác meg erősen lassított,mert nem bírt a motoron maradni,csak lebegett fölötte.jobban megy persze,de milyen áron
,egy kikönyített gyenge szerkezet
,ami csak pályán előny mindenhol máshol hátrány
.meg a faszom érdekli,h ki hogy megy
,egy kis elszántsággal meg lehet lepni mindenkit
.
Kinek megy jobban,kié erősebb ,gyorsabb minek kell ez?Szerintem a lényeg hogy vagyunk egymásnak mehetünk ide oda találkozhatunk,dumálhatunk,tanácsot kérhetünk,stb..a kutyát nem érdekli ha lehagy egy másik pont leszarom
nekem a motorozás élménye számít nem az ki a gyorsabb.
Etőől nem vágnák erek.
szerintem
bocsi ez a véleményem
Na arra már nem mert senki mondani semmit...
a régi gyárliag 180 ló(tehát annyi mint a ti 12-esetek felesúlyban
az új már picivel 200 ló felett van azt abba még nincs semmi tunying
mint a feketeözvegy...
Nekem azért nem ellenfél, mert én nem is látom amikor elmegy mellettem...
ez a kisebbik problémám a nagyzizivel a nagyobbik problémám az, hogy megint nem az én számaimat húzták ki a lotton szombaton...
A te fajtádtól inkább tartanék...
link