dolgozni mék ki 1hétre,de most indulok is mert el kell érnem a holnap este 11-kor induló kompot Barcelónába.Na üdv mindenkinek,Bird Mester
:Te+alázz ám le mindenkit a Racingen:
Ha szőllőét is 307-el mérték
addig úgyis csak feleslegessen pofázok
Számomra az a meglepő, hogy még te is
) És szerintem nem ez az a faszi ült mindegyik típuson azt a vágta végén bemondta a számot, amit látott az órán, már csak azért sem, mert ezeknek a km-er órája egy sincs addig karistolva.
És ha valamit mérnek általában egy hitelesített mérőműszerrel teszik
Ezt az akárkinek a hozzászólását a ti kedvetekért másoltam be. Egyéként azon hozzászolások között még valami jutubos videót is mutatnak ahol haya 350 felett tép és nincs túrbó
.Régi storym mikor m6-on 1 636ost ami 290-el tépett,na és én persze elsuhantam mellette 275-el.
a takarító néni a cégnél elhiszi a nagy számokat ami óra szerint van,de aki érti az tudja,hogy mennyi az annyi.Feket 663:Én is jártam 2-3 éve protechnél,1az 1ben úgy volt a hogy mondod de olyan jó volt látni azt a kb 200lóerőt sőt még gőrbét is kaptam róla.A Csabi tényleg nagyon Ferr, ritkán találkozom ilyen korrekt motorszervízzel
általában lehúzósok
,de a fékpad az tényleg optimista.
(azért jól esett a májamnak
)hát ennyi
De Neked nem tudom mi a vicces.
Nem vagyok nagy angolos de mintha "limitáló nélkül" úgy értelmezném tiltás nélküli eredmények. A hét vicce szerintem a linkből az mv agusta meg a dugggattti...
A volt munkahelyemnek van Hiace-e de az napközben foglalt mert mennek vele.De kaptam 2 telószámot azokat megpróbálom mert hátha ott van tréler.
Köszi