csóváz mindenkinek. ma feljöttem a kis jószággal , nagyon zsir szezonkezdés, mindössze 2.5 liter benyából, olcsobb mint a vonat , ha minden jól megy akkor kb február közepe vége fele ismét forgalomba kerül a vasam, de lehet kivárom vele a márciust.
Pesze 16án sorban állás lesz +20án is .mert ugye abban a három napban durcizunk és nem tankolunk .De a dolgok kiegyenlítődnek majd. sztem az üzemanyag árat mi nem tudjuk befolyásolni legfeljebb a munkaidőnket.
Én sem értem magamat mit vagyok kiadva ezen!Ez van ez ellen nem tudok tenni maximum azt hogy ha részeg leszek nehogy felgyújtsak 1-2 benzinkutat!Csak úgy!
Én nem értelek téged izirájder öcsém
Mikor emelkedett a benzin ára?
Én tavaly is 4000-ért tankoltam meg az idén is 4000 ért tankolok
Hol itt a változás...
persze,h meg fent vannak a Nyuszfül-ön a tiéd meg nem ér fel a kormány miatt mi , odaadom ,
mert nekem addig nem lesz rajt széles kormány amíg a tiéd ki nem próbálom vele ,dugóban a józsef körúton
ez ez egy halott kezdeményezés,pont a legnagyobb fogyasztók(fuvarosok,stb) nem tehetik meg,h ne tankoljanak és pont.
akinek van esze az tudja,h ha nem tankol az átlag ember 3 napig az semmit sem fog megváltoztatni ebben az országban.
én már ott tartok,h ha nem lesz pénzem kifizetni a 600forintos benzint akkor nem fogom kifizetni ,teletank oszt gyííííííí
20ezerig szabálysértés,de rendszám nélkül az is érdekes
Teve! Vágom én, de tudod én erre a ne tankoljunk dumára írtam a dolgokat. Akinek mennie kell az 600 Ft-nál is tankolni fog. Akinek meg nincs pénze 400-as benzinre, annak nem lesz 600-asra sem! Én is melózok ezerrel minden nap, hogy a hobbimnak tudjak élni, de nem fogok a pince mélyén kuksolni és álmodozni. Inkább motorozok!
jó napot az uraknak, nem akarlak elkeseriteni Bird mester, de elemzők szerint akár 550 is lehet év végére 1 liter benzin ára, egyébként sajnos mindenhol emelkedik a környező országokban is, de azért azt nem árt elfelejteni hogy a vásárlóerő (fizetések) nálunk a leggyengébb, és ha lenne eszük akkor nálunk lentebb hagynák picivel a benzinárakat és akkor nem innen lenne benzinturizmus hanem ide lenne, és az még ennek a köcsög államnak is plussz bevétel lenne.
Kíváncsi lennék, hogy hajnali 2 órakor, hogy a picsbe jutnék ki melózni Bp-ről vidékre. Ez a hisztéria nem jó semmire. Akinek kell az üzemanyag, mert munkaeszköz az autója az tankolni fog. Aki meg spórolt már idáig is a benyával az meg most is spórol. Én se poénból utazgatok egyedül az autómmal, de bírom a sok okostojást, hogy mennyi autós ül egyedül a kocsijában. Nyáron meg akkor is motorozni fogok, ha 500 Ft lesz a benzin. Fel kellene ébredni már a búslakodásból és a merengésből.
BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, bicikli...vel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
http://index.hu/gazdasag/magya...
Mikor emelkedett a benzin ára?
Én tavaly is 4000-ért tankoltam meg az idén is 4000 ért tankolok
Hol itt a változás...
mert nekem addig nem lesz rajt széles kormány amíg a tiéd ki nem próbálom vele
akinek van esze az tudja,h ha nem tankol az átlag ember 3 napig az semmit sem fog megváltoztatni ebben az országban.
én már ott tartok,h ha nem lesz pénzem kifizetni a 600forintos benzint akkor nem fogom kifizetni
20ezerig szabálysértés,de rendszám nélkül az is érdekes
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, bicikli...vel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
Felétek is ocó a benzin