Ez nem vicc ÁLLVA!
na ez a beszaratós történet nálam is jáccik, most hogy -1 es elsö lánckerekem van basszus a gép ugy veszi a lapot szinte minden sebességben mintha nagysztenderen állna és nem lenne semmiféle surlodási nehézségi tényező, tényleg vadállat lett, de hát ezért szeretjük
Tegnap volt szerencsém kiprobálni a gépet -1es áttétellel, örület, az 1 es eltünt gyakorlatilag, és az összes fokozatban vehemes a Pusztitó, egy igazi Z1200- lett a drágámból . Most tökéletes, kiváncsi vagyok a fogyasztására, kimélő üzemmodban, üzve szereti a benzint, de kaptam is érte + dinamikát, veszedelmes
! Az 100% hogy nem fordul úgy mint az RSV,azt én is éreztem mikor próbáltam,hogy az RSV-vel valami eszement kanyartempót lehet menni,sőt minél merészebben tettem be a kanyarba,annál jobb lett!
Május 7. Szombat. Szolnok
, és az esőruha), de ha érdekel valami akkor csak nyugodtan kérdezzél itt bátran bárkit.
, de ha nem lennének ilyenek mint Te el sem hinném h jó ez a gép!
Ez kicsit erős ugyan "utcán olyan mint egy Hoffer traktor" mert ezen az alapon a ZX12 úgy kanyarodik mint egy pickup az RSVvel ellentétben, a lényeg h mindegyik megállja a helyét a neki szánt területen!
Mézga üdv a nagyok közt