Köszi a segítséget az jónak tűnik,megpróbálom megcsináltatni az enyémet elvileg 15-ből megvan ma kaptam rá ajánlatot ha nem lesz szép akkor rendezzük!Köszi még-egyszer
Szöllő,
még egyszer
megláttam a régi motoromat és ha órákig is de fellángolt a szerelem aztán ittunk rá....
s még napszúrást is kaptam
ha lesz még legközelebb szólj a többi zx12-es kollégának nem kell félni nyugodtan eljöhetnek
Sajna rossz hír
Dezső barátom hívott, hogy ma motorbalesetben elhunyt Tóni barátunk, a csupa szív osztrák versenyző, aki Kawasaki ZX12R motorral közlekedett mind a pályán, mind a közúton.
Önzetlen barát volt, aki mindig segített és a fülembe cseng a jóízű kacagása, amelyet már soha nem fogok hallani.
Nyugodj békében Tóni!
Hány éves volt, tisztességes ősz halántékúnak tűnik a képeken.
ha egy kicsit hűvösebb lesz szívesen gurulnék feléd, ha gondolod...
menjünk egy kört valamikor
Megnéztem gyári új szinrefújva 42000ft rendelésre!
Nagyon jó volt! Jót dumáltun, jót hekkeztünk és fürödtünk!
Sajálom.
Mi történt pontosan?
még egyszer
megláttam a régi motoromat és ha órákig is de fellángolt a szerelem
s még napszúrást is kaptam
ha lesz még legközelebb szólj a többi zx12-es kollégának nem kell félni nyugodtan eljöhetnek
Dezső barátom hívott, hogy ma motorbalesetben elhunyt Tóni barátunk, a csupa szív osztrák versenyző, aki Kawasaki ZX12R motorral közlekedett mind a pályán, mind a közúton.
Önzetlen barát volt, aki mindig segített és a fülembe cseng a jóízű kacagása, amelyet már soha nem fogok hallani.
Nyugodj békében Tóni!
Ha kijutunk, az alsó parkoló környékén megtaláltok a célrará előtti kanyarnál.... nameg a haladó csoportban... vagy ahol épp még helyet kapok.
Nyam-nyam