Nézzünk kőkemény tényeket, amit talán még fel is tudsz fogni
Lassan majd az egész világgal harcban álltok
Tudsz még követni pubi?
) is.
Megmondom én, hogy semmire! Mert nektek a magyar utána matek a másik gyengétek! Hazudni, vádaskodni, mocskolódni tudtok, amikor pedig a kész tények ellen nincs más bevetni valótok, akkor jön a baráti körrel való fenyegetés. Tiszta ovi! Ébredjetek már fel, hogy csak magatokat égetitek!
De kicombosodtatok! talán erős pistát ettetek?
Igazi tajgetoszi parasztok vagytok. Amikor nem megy a másik meggyőzése, mert hazudtatok és csaltatok, de ez szerintetek teljesen rendben van, előkerültök a másik sározásával. Ellenben bizonyíték, óvás és annak dokumentációi meg sehol
és azóta is az a "mosolyt" Ő tudja megadni, de sajnos megszokja az ember fia a jót, és még jobb kell
így marad a pénz talicskázása, az alkatrészeshez, és a szerelőhöz, ha nem oda akkor a kutasnak
a pénztárca pedig így engedi ahogy. Másik oldal meg augusztus 16 még nem rég volt
ahhoz képest nem is állok csehül
tavaszig még jó sok idő van, addigra talán készen is lesz. Majd jön az új projekt a nitro turbó compressor
egy légszűrő csere 26, 30két pár első brembó betét (bárdi), olaj-szűrő (15), guma előre csak 8aska, teló szimering, kormány csapágy, kupacs bowden, (most fehér hátsó lámpa, undertail, kis sárvédő, bubis pleko, süllyesztett index, állítható rendszámtábla, törött volt a jobbos motor tartó bak csavar... a sor végtelen majdnem...amiket javítottam vagy javítok rajta. jah kipuff... XD és most hagyom abba a sorolását
és a java a szelepekkel még most jön télen
ott meg is keresi az árát és karban is tartják, nem úgy mint az elődöm, és sokan mások (tisztelet a kivételnek) lásd hirdetés : "új lánckerék"... hehe ha egy első telt hogy extra legyen a rovatban.... de lehet én tévedek
A képpel kapcsolatban! A motorokat miért nem egyformára nagyítva állítottad össze, azért mivel a barátodé kisebb, és ha egyforma nagyokra állítod őket össze, akkor miért nem húztál egy vonalat valamelyik motor lengővilla forgás központjába!
A többi írásodra annyi, hogy te majd szárnyald túl akármelyiket!