)?
, de eddíg nem volt baj.
merész vagy
10w40 mert úgyse fogom hidegben használni meg egyelőre nem lesz pálya...
Bárki bármit mondott
A következményeit tudjátok....nem bántam meg ma is ezt tenném.
Túl sokan vagyunk és sokan túl hamar túl nagy motorra ülnek. De egyébként egy vicc az egész. 3 600-as topicban is erről van szó. Itt meg a GSX-R 600-ban, és a CBR 600RR-ben is.
Aztán vagy szerencséje lesz vagy nem. Volt itt emberke aki mell döngetve megvette a K6 600-at. Akkor már nem volt olyan nagy hangja amikor árulta a széttört motort. Akik meg meghaltak...hát azokról jobb nem beszélni.
Ugye az ominózus mecseki emberkének sem volt meg túl régóta a 750-es gixer.
Aki idióta és nem bír magával az teljesen milyen motort vesz, előbb vagy utóbb összetöri magát is és a motort is. Ilyenkor szokták mondani, hogy ezért jó valami szutyok mert akkor nem töröd az álom motorod. Aki össze-vissza töri magát az inkább maradjon a vasburoknál, bár úgy meg ránk motorosokra lesz veszélyes.
Mindenki rémisztgetett, hogy így a 600-as gépek úgy a Ninja... Nem tudok megijedni az ilyen rémhírektől. Nagyon kellemeset csalódtam benne, meglepően kezelhető gép. Semmiféle kellemetlen meglepetést nem okozott. Netán, ha mégis elesnék vele, akkor elestem gyűjtenék és megcsináltatnám, az élet rövid, nem fogom holmi számomra nem tetsző dolgokkal pazarolni az időt.
Ezért is szimpatizálok campos véleményével, vegyél olyat amilyet szeretnél.