Kawasaki ZX-6R

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Valóban a vákum cső volt lecsúszva az idomnál elől. Köszönöm! Azóta picit teszt jelleggel átalakultunk. Így nem fáj a hátam. Érdekes nagyon de nem mondom, hogy rossz.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy egy '04-es ZX-6R-be milyen villaolajat ajánlanátok? Leginkább kanyarvadászatra használom, vagy épp a városban gurulgatok vele, illetve havi 1-2 pályázás. 70+ km-es távokra nem igazán használom. Köszi!
Szia!
Érdemes megnézni a vákuum csöveket, nekem egy nagyszerviz után az egyik nem került a helyére, a lámpatest alatti. Eredmény: 60 fölé nem ment egyik fokozatban sem. Először mi is üzemanyagra gyanakodtunk...
Most újra előjött egy hasonló probléma, hogy bemelegedett motornál olyan mintha legalább 1 henger megszűnne: vagy a levegő rendszer "air switch valve" - ot kell cserélni (angol a manuál...), vagy a gyertyapipa (és trafó) a ludas, ami nem fogja rendesen a gyertyát - majd kiderül. (nekem 2002-es a gépem)
Sziasztok, 2000 es zx6rj benzin pumpát hogyan lehet eredményesen tesztelni amiből kiderül, hogy elégségeset szállit? Fél gáztól felfele nem nagyon akar menni a motor, alatta szépen megy. Karbi tisztítás, ellenőrzés és szinkron beállitáson túl vagyunk, gyertyák újak. Motor nagyobb gázadásra nem akar menni. Tolattyúk működnek.
Szia, neked megoldódott ez a problémád?Csak mert ez a jelenség nekem is néha jelentkezik.
mindenkinek más a jó, ki mihez jut hozzá olcsón, grátiszba. én annó 500 ft -ért vettem lánc sprayt, valahol valamely cégnél ezt tudták megmenteni és pénzé tenni. csak tapasztalatot kérhetsz hogy kinek melyik mennyi ideig marad fent a láncon és nem az idomon.
lánc olajzó
Láncspray-ből milyet javasoltok hozzá?
üdv ! termikusan nem jól felépített konstrukció, fighteresek mondták a zx6r -ról, kis gyakorlás és 2 guma füst után rendszeresen kifossa a hűtőközeget, nagyobb hűtővíz hűtővel szoktak próbálkozni. ellenpélda honda cbr 600 f4i, gyakorlás és több guma leégetése után " oldaltámaszra basztam a gecit és ugyan úgy olyan selymesen járt mint mikor elkezdtem vele gyakorolni " mondták rá azok akik ütik verik, égetik a gumit.
Jogos. Nem, nem erről van szó. Egyik ismerősömmel került szóba a téma, és elkezdett regélni, hogy szánjak rá néhány órát, merthogy le kell venni hozzá a tankot, kormánygátlót, nagyon macerás stb. De ezek szerint - szerencsére - szó sincs ilyenről.
egy kaptafára készült az összes generáció a 6-os is meg a 9-es is eben-guba Miért kellene bonyolultabbnak lenni egy hűtőfolyadék után töltésnek?
Jobb lenne ha a kipufogón keresztül kellene ezt megtenni
Hűtőfolyadékot egyébként hogy tudok tölteni még hozzá? Találtam egy videót, valóban ilyen egyszerű lenne a 2004-es modellnél is? http://youtu.be/UVr3Jf7Uol4
Jelenleg 200 km-re vagyok a motortól, szóval nem tudok ránézni :D
nem városra tervezték ezeket a gépeket. nem szeretik az ilyen megpróbáltatásokat Egyre vigyázz, hogy a venticsapágy soha ne álljon be
Egyébként igen ezek melegszenek
Igen.
Sziasztok! Az normális, ha városban, esti gurulgatások alkalmával a víz 95-105 fok körül is mozog, amikor sok pirosat fogok ki? 2004-es zx6r-ről van szó egyébként.
Esetleg ha valakit érdekel, új kuplung boGden 2001 zx6r hez :D 1 db széchenyiért átvehető
Sziasztok! Egy ismerősömnek van egy 96'-os járgánya. Nem tudjátok esetleg,hogy arra lehet valahogy fokozatjelzőt barkácsolni....? Ha igen, mifélét...?
Köszi!
Hali! Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá a szereléshez. zx600 j1
Hali skacok haverom kawa zx6 2003 keresnek kormany gátlot valakinek nincs esetleg vagy ho lehetne rá venni valami normalísat ??
Szia.
Köszi szépen hogy leírtad, ugyan ez volt nekem is!! Én bemelegítettem a motort is le engedés elött. Más gyártó olaj szűrőjét raktam rá és ugyan ezt csinálta. De a megoldás működött.
Hali. Van valakinek 2000-2002 es 6-osra pályaidom?