bocsi csak nem csináltam még ilyet
Gyorsan letáboroztam a Kocához. Aszondja jó lenne ma 2:10 alá menni. Na az első menetben rögtön az első körben éreztem, hogy ez egy jó nap lesz. 2 kör gumimelegítés majd attack. Cél végén már 299. A 2-es kanyarba 2X egymás után olyan szinten keresztbecsúszva érkeztem meg, hogy majd beszartam a gyönyörűségtől.
Mind a két köröm 2:07 közepe lett. Utána 2X egymás után nem tudtam bevenni a 2-es kanyart.
Ezek 2:10-11-es körök lettek. Utána 08-07. Szóval pikk pakk összejött a javítás. 11 kört mentem elsőre ami nálam soknak minősül. Lejöttem Koca egyből elkezdett áradozni a motorjáról. Ő 2:08-at ment lightosba. A második menetben muszáj volt erőltetnem a dolgokat bár már nem éreztem úgy a pályát mint az elsőben.
Koca persze 2:06.0-val fogadott de örültem neki. Egyszer elengedtem a lejtős egyenesben (nem röhög) és a -3-at brutálul vette. 2:00 lesz neki idén de lehet még jobb is.
Egy 2:07,5-öt felvett de 200-as top speedet ír a célegyenesbe szóval még nem az igazi.
Tudtok nekem segíteni, hogy hogyan kell helyzetjelző izzót cserélni a 2002-es és hasonló évjáratú zx6-osokon?
Előre is köszi!