Vagy Ausztria?
)
ha van eszed
Na aztán fékeztem mint az ökör ez meg megállt az út közepén. Menekülési lehetőség zéró. Kb. 5m-re az autótól már biztos voltam a csattanásban. Becsuktam a szemem és rábíztam magam a sorsra. :lol: Ám amíg az elmém íj szánalmasan cserbenhagyott a testem tette tovább a dolgát és egyre erősebben húztam a féket. Ennek eredménye egy bő 45 fokos stopi lett majd a maradék távot elsőkeréken gurulva tettem meg. Majd kb.7-8km/h sebességgel nekimentem az autó elejének. A stopi rögtön 60 fokra módosult majd visszapottyantam és elborultam a jobb oldalra. A lábam beszorult a motor alá gyorsan leállítottam a gépet. Majd benéztem az autó szélvédőjén (már amennyire alulról tudtam). Egy 70 éves vén fasz nézett vissza rám csodálkozva. Na nagy nehezen kikászálódott az autóból és segített leemelni a motort a lábamról. Megállt egy kamionos és Ő is segített. Nézem. Kár nagyon nincs. Két új karcolás a fejidomon de elfér a többi mellett. Először elgondolkoztam, hogy kérek egy 20-ast a fazontól és akkor a régi karcokat is megcsináltatom de aztán letettem róla.
..pedig TE vagy oan kawas-azert is voltam kivancsi a velemenyedre.....
valami infót adnál a túráról?( melyik úton mentek, mennyivel, pontosan hova,) és hol tudnék csatlakozni, székesfehérvár környékén?
üdv
mitoo