Te nem azért nem gyorsultál mert bénább vagy az átlagnál vagy ilyesmi hanem mert nem is akartál. Jól érezted magad a pályán, próbáltál nagyokat dönteni, motoroztál ennyi. Ha nem is mérik az idődet nincs értelme gyorsabbnak lenni. De a verseny meg arról szól. Ha életed első pályanapja egy Berisz felkészítő lett volna valszeg neked is elég lett volna 3-4 alkalom a 2:15-höz.
Sőt mikor kijelentettem, hogy 2:15-öt akarok menni többen is jelezték, hogy el fogok esni mert erőltetem a dolgot. Mondjuk 2 éve volt aki kerek perec kijelentete, hogy én az életben nem fogok 05-öt menni. Most, hogy az eszembe jutott majd az orra alá is dörgölöm.
) Másodszor a 20 pályanapos fékbetétem elején még csak 2:12-őt mentem.
Harmadszor meg crazy! Tavaly vagy tavaly előtt többször is kifejtetted, hogy a predi nem megy el tőled a célegyenesben. Akkor vajon miért fékezne előbb mint te?
Csak a megjegyzésekre reagálok. Pl. te 2:00-ás ember vagy. Ha ddt 06-ot ment és szar féktávokat vett akkor úgy le kellett volna nyomnod mint a szart akkor is ha 1000-es mocija van. A Predator meg a BerikZ alatt is hullot szét egy nap alatt XRAC fékbetét ahogy én hallottam. Ők szó szerinte megsütötték. A két ember között van 15mp.
és senkit nem támadtam be..és tudom hogy nagyobb tempóról fékez..meg jó szándékból irtam amit..ugyanakkor megkérdezném hogy Predator mellé mé nem tudtam soha beférni féktávon,és miért ugyanott kezdett el fékezni a gixer 1000 rel mint én a 600 zal?ja merthogy 1.58-at ment .értem..mé van az hogy valaki leirja a véleményét és egyből megkapja hogy erre meg arra nem gondol..?Tény hogy Tibi jol megy.ezt már leirtam..és az is hogy korán fékez..ezt is leirtam..és hogy fél a kanyarban
és az is tény hogy egy sátorban bandázunk ugyhogy itt nincs ellenségeskedésnek helye
Crazy csak annyit lát, hogy jé ez a hülye már fékez. Csak azt nem számolja bele, hogy az ő mocija 220-at megy a cél végén az enyim meg 255-öt.
nem kerülte el valami a figyelmed véletlenül?mégpedig..nem a saját motorommal mentem..idei pályázásom kimerült a kawaest felében..azaz kb 50 km..egy hjéttel előtte derült ki hogy tudok indulni.ennek fényében a 2.05.440 asszem nem olyan rossz rosszi..valamint..mint azt már irtam..az első kanyarban lévő kamikaze mutatvány után kb 9 en beelőztek köztük Tibi is mivel külső iven vettem a kanyart kb 40-nel,,igy csak egyenként tudtam levadászni az embereket,az utolsó két körben értem Tibi mögé.