hm prilla ez geci jó lett. A hawaii mintát simán benne hagynám nagyon vad benne. De egy dolog amit én másképp csinálnék. Tuti ebbe a szin kompozicióba gold láncot tennék rá a zöld helyett.
Látom ez mindenhol igy van nem csak a mi környéküknkön. Ittis a fasz nem adja meg az elsöbbséget, plussz kezében a teló nemis indexel és még neki áll feljebb hogy közel mentem a kocsijához. Akkorát szabájoztattam a bödös pofájába hogy majdnem átugrott az anyósülésre. Itt a cigók 90%-nak nincs jogsija szerencsére ennek csak 40% nak van autója. ha 50% fölé ér akkor leváltom a zöld mocit egy zöld tankra .
láttam bazzeg, amikor B-s jogsit szereztem pont egy ilyennel kellett szenvedjek a rutinon párba
kézifékkel tolatott bazzeg nem tudom, hogy lett e végül jogsija de nem ment neki. Amikor balfaszkodott és az oktató már a haját tépte én a fejem a hátsó ülésbe nyomtam, hogy ne hallják a röhögést
De mondjuk ezen kívűl többet nem láttam én se tanulóautóba
Ha nem sajnálnám a pénzt akkor még vadásznám is őket .
Amúgy nem tudtad roleeka,hogy BMW,Mercedes stb.stb ilyen kvalitású autókba nem jár gyárilag index, vezetőknek ész meg ilyenek.
A másik te láttál már tanuló vezető autóban cigányt ? ,mert én soha .Na ez a nem mindegy ám ja és még azt sem láttam még,hogy rendőr megállítaná az ilyen állatokat.
Biztos 8 órában dolgozott az X5-ért is.
Ez így igaz. azt utálom a cigókba, hogy ostobák a kreszhez, persze tisztelet a kivételnek. De pl múltkor én úgy jártam, hogy egyirányú utcába megyek szépen ahogy kell erre jön velem SZEMBE egy X5-ös és bazzeg letol, mert ő el akar menni. amikor mellém ért akkor láttam, hogy két kutyaláncos cigány gyerek ült benne.
én nem értem, ezek a jogsiukat libáért vették vagy az x5-el még az egyirányú utcába is be lehet hajtani fordítva
persze nem mindegyik ilyen ismerek normálisat is csak azokból kurvakevés van
kösz Janou84
Nem tudod mennybe van a forgalmi átírás szín változás miatt vagy ,hogy működik az egész herce hurca ?
Én is várom már a tervet. kiváncsi lennék az enyémre
martin volt az elkövető?
ddt add el oda a tied nekem én meg megveszem ezt neked cserébe
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_ninja-4243941
kézifékkel tolatott bazzeg
De mondjuk ezen kívűl többet nem láttam én se tanulóautóba
Amúgy nem tudtad roleeka,hogy BMW,Mercedes stb.stb ilyen kvalitású autókba nem jár gyárilag index, vezetőknek ész meg ilyenek.
A másik te láttál már tanuló vezető autóban cigányt ? ,mert én soha .Na ez a nem mindegy ám ja és még azt sem láttam még,hogy rendőr megállítaná az ilyen állatokat.
Biztos 8 órában dolgozott az X5-ért is.
Ja és nem vagyok faj gyűlöló de WHITE POWER
én nem értem, ezek a jogsiukat libáért vették vagy az x5-el még az egyirányú utcába is be lehet hajtani fordítva
persze nem mindegyik ilyen ismerek normálisat is csak azokból kurvakevés van