Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy tud valaki egy JÓ helyet ahol OLCSÓN kihorpasztanak tankokat?
dehogy...tudod hogy szeretlek buzikám
szukszavu vagy am velem.... mennyek a gecibe?
jo.
leveszed a kart...és van benne egy persely..azt kimókolod belőle és esztergáltatsz a csavarhoz képest egy laza illesztésűt..vagy a csavart kell kicserélni mert meg van kopva
23.ára feliratnál a tesztnapra ha megoldhato? de hely is legyen 1000 and 600 persze mind ezt 1 kv val meg cigivel fogom csak meghalalni!
na de ez túlságosan lötyög... frankón felfele és lefele 1 cm-t... Tehát nem a holtjátékról beszélek...
Sportosan koptatott is jó?
lemaradt
Teljesítménymérés nálunk -szakavatott kíváló Kawasaki mérnökökkel,forumosoknak akciósan .Kawa M3
az csak egy helyen lötyöghet,van egy persely a csavaros felfogatásánál.amugy az a jo ha lötyög
néztem amúgy újat... Sztem ez után gyártott vagy fasz tudja...

Kuplungkar
Ööö lehet engem is érdekelne a kuplungkar... Ugyanis ami az enyémen az sztem nem rávaló. Lötyög benne meg minden.
mennyire kopott?hiányzik belőle 4 cm? merolyan nekem is van...vagy nyóc
kell hát..cserébe kapol egy pofont..kő?
Én most rendeltem az enyémhez ilyen eloxáltat ocsón. ha megjött de az eredeti kuplungkaromat odaadom neked a whiskey mellé. A vége kopott csak ennyi a baja. Kell?
mondjuk pályamotorozás..
fickócskák..amit a Stricitől vettem felhajlós fékkarokat,pirosas színű eloxált...elcserélném olyan gyári fék és kuplungkarra amik sérülésmentesek...2003-04..és a 2005-6 os 636 on is de talán még a 2007 -08 ason is ez van..szépekés jók teljesen ujak ha kell a dobozt is hozzáadom,de pályára nekem nem megfelelő..tehát ha valakinek kell ilyen,akkor most ingyé lecserélheti,de csak sérmentes érdekel...az nyeri aki először irja ide csak hogy ne legyen vita.
ugyanaz mint ebben a linkben található 23.990.-ért!
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Melyik topikba fordul ő elő?
nem vagyok benne biztos hogy csak matrinya tuning...Béla csinálja ezeket a futómű szelepeléseket..keresd őt ő megcsinálja a szivárgást is.
Oks. Du lefotózom.
Matrinya tunning

Ráadásul a balos folyik
Szép
öhlins? vagy csak matrica tuning?
ájjáj..ha küldesz képeket az sokat segitene hogy segiteni tudjak..makróban fotozd hogy látszódjona bibi..
Érdekel hát. Emailbe megbeszéljük csak adj egy címet ahova írjak.