. mondjuk ez erről mi a véleményed ?1628655016 vagy ha találó faszábbat akkor azt is meglesem ám
.
köszi
.
tudomásom szerint kb a legvégén is ott volt az uszoda előtt...
Tegnap kicsit berágtam amiatt, hogy az utolsó pillanatban mondták le a versenyeket és mindenféle hülye ötletem támadt de aztán reggelre lenyugodtam és úgy voltam vele, hogy ma motorozom egy jót. Az időjárás amúgy tökéletes volt kivétel az elég nagy szél.
) Tacsi is előkerült végre bár kissé hurutosan harákolt bár nem annyira mint később a motorja.
De rá 3 körre amikor újfent megelőztem kiderült, hogy ez ilyen.
2:40-es köröket ment és nem értettük mi a fekélyes k...a anyját keres a 05 alatti csoportban.
Ja a köridőmérőm nem mért.
A gyors balosban valami gyanús lett mert csapott egyet a kormány. Jobbos meg van gyorsítok ki dobom a 4-et majd jött életem legnagyobb kormánycsapkodása.
Én estem már párat a Hungaroringen de eddig még egyszer sem ijedtem meg. Hát most rájöttem, hogy azért mert nem volt rá időm.
Most volt. Legalább 100m mentem úgy, hogy ütközésig csapkodott a kormány és a motor eleje pattogott. Utas voltam nem több.
Valami kis hang cincogott a fejemben, hogy "Csak kapaszkodj bazmeg még van hely és középen vagy!". Szörnyű volt. Ha tudtam volna biztos becsinálok. Na a motor lecsillapodik. Elfordulok a -3 ban, lenézek hát a kormánygátló fent figyel a műszerfalon.
A középső csavar ami a vázhoz fogja kitekeredett.
Bővebben később.
stabilan ment a 2.03
.
LED Tail Light for Kawasaki ZX 6R 6RR Z1000 Z750S 03-04