Szerintem ez reális is. A jogszabály szerint pedig gyalogosnak minősülsz egy ilyennel.
, annyiért inkább veszek egy biciklit, aztán tekerek hússzal, vagy gyalogolok, ha nem sietek.
. Amúgy ajánlom az előre utalást, mert kicsit meglepődtem a 4300Ft-os postaköltségen...
Még kezdőként, néhány tíz kilométer tapasztalat után volt "szerencsém" megtapasztalni a kis ötvenessel, Rezsővel. Nem olyan vicces, mikor a kezemben marad a kuplungkar, és azt sem tudom, hogy most mit csináljak.
Asszem' valami biciklibowdennel hekkeltük meg...
Városon belül, a garázstól néhány száz méterre történt a dolog, szerencsére nem egy túrán.
Remélem a hatossal ilyet sosem kell átélnem.
)! Szintén onnan rendeltem, csak már múlthéten, szóval a szelepeket majd talán Pécsről, úgy is kell egy kuplung bowden, tegnapi túra felénél elszakadt, de mákom volt mert kb 2 szál még fogta, azt megfeszítve még kibírta a hazautat
Anno az autóm, egy héten belül két szelepet lőtt el. Egyet a piros lámpánál, egyet meg pumpálás után. Kb. 5 másodperc alatt leereszt a kerék nullára. Inkább bele sem gondolok, hogy mennyi idő alatt tudom lefékezni a motort.... Szóval csere! Az alu szelep meg baromi jó dolog! Ha próbáltál már meleg fék mellett nyomást állítani az elsőn, akkor értékelni fogod
Bár az egy picivel már több, mint egy szotyi
Most ilyen, de nem biztos, hogy legközelebb is ilyen lesz.
Van ott hely annyi, hogy a "sima" szeleppel is boldoguljon az ember.
Igaz autón, de fordult már elő olyan, hogy a szelep miatt kellett kereket cseréni, mert szépen leeresztett nullára.
Az kellemetlen. Egy szelep nem olyan drága, és sok kellemetlenségtől meg tud menteni, ha kicserélteted a régit.
Ahogy érzed. Legközelebb én tuti cseréltetek.
Viszont szombaton egy előzés után gondoltam nem lassítok vissza, meg le is voltam maradva, így odanyitottam szépen a gázt. Tom jött mögöttem, meg akartam nézni, hogy mennyire hagytam el, és meglepetten konstatáltam, hogy magamat látom a tükörben.
Becsukódott a tükröm a menetszéltől, pedig "csak" 180-nal mentem.
De sikerült állítani, tudjátok hogyan?!
A tükröt a szár hossztengelye körül tekertük 360°-ot, és voilá, tök szoros.
Zx12r-t és még maradna vagy 500000-Ft az egyéb dolgokra