Nem tud senki ilyen rendszámtábla tartóról 05-06 636-hoz -
Csak a fém (szürke) bilincs kellene nekem... Ha nem lesz más megyek esztergályoshoz, de jó lett volna ezt kibekkelni. Szóval netán valaki?
én használtam sport attack-ot: fasza guma! utcai motorozásra ideál és még bírja is!
most pedig race attack street vanfenn! : még jobb! ragad mint állat! de kopik! könnyen kockásodik! de ezzellehet hajtani! olyan könnyen melegszikbe hogy csak na! és úgy is marad! azt hiszemhamarcserés lesz! ismét ilyet veszek!
Conti!
Basi-basi!
Most nézem,hogy hátsó kis sárvédőd is van 99-es 6-os Kawa-hoz!
Milyen árban található meg nálad,mert akkor lehet az is kelleni fog az undertail mellé!Esetleg képed van róla?
Helló!Nincs,de az szerintem bőven elég alapnak.Egyszerű nagyon,megoldod sec-perc!Egyébként meg kérdezd Liebing-et,hogy pontosan mit hogyan kell ott megoldani,ő már túl van rajta!
Annyi anyagot azért nem tettem félre!Sokat kellene levágni a gyáriból?
Ha levágod a gyárit hogyan illeszted össze a undertail-al,hogy ne verje be a vizet a kerék?
emilben jöhet.
Nekem a ringre menni 10-15km-ről nem olyan horderejű esemény, mint Nektek Vas megyéből . Egyébként csak ott esett le, hogy kawaest van, valamit felületesen néztem az eseménynaptárban és azt gondoltam MERSZ van.
Na hali mindenkinek!
9363!
A saválló anyag beszerezve!Kitalálok egy frankó formájú rendszámtartó konzolt!
Esetleg van több képed hasonlóról mint amit belinkeltél?
Csak a fém (szürke) bilincs kellene nekem... Ha nem lesz más megyek esztergályoshoz, de jó lett volna ezt kibekkelni. Szóval netán valaki?
Van pácolt 1kg-s bőrös sertéscombom.
Akkora mint egy hólapát.
Grillest? Hm?
Csinálok szabadnapot és fogócskázunk? He?
most pedig race attack street vanfenn! : még jobb! ragad mint állat! de kopik! könnyen kockásodik! de ezzellehet hajtani!
Conti!
Több mint valószínű,hogy sajna külön-külön fogom tudni megvenni őket!
Először az undertail-t és csak azt követően a kis sárvédőt!
Most nézem,hogy hátsó kis sárvédőd is van 99-es 6-os Kawa-hoz!
Milyen árban található meg nálad,mert akkor lehet az is kelleni fog az undertail mellé!Esetleg képed van róla?
Uitt fehér hátsó index kerestetik..
Ha levágod a gyárit hogyan illeszted össze a undertail-al,hogy ne verje be a vizet a kerék?
Nekem a ringre menni 10-15km-ről nem olyan horderejű esemény, mint Nektek Vas megyéből
9363!
A saválló anyag beszerezve!Kitalálok egy frankó formájú rendszámtartó konzolt!
Esetleg van több képed hasonlóról mint amit belinkeltél?