Rossz nézni. Talán 2X voltam vele fent a pályán életemben. Sajnos sosem láttam elég ideig.
Majd megkérdezem. Amúgy nehogy azt hidd, hogy a motorerő számít az én vagy ha jobban tetszik a Mi szintünkön.
Brian ZX-6R-je 30Le gyengébb volt az én motoromnál és 60-al az Aquaé-nál. még is 1:58-at ment vele.
Minél erősebb egy motor annál nehezebb vezetni. A Tizedessel az első 10 pályanapon a 2-es féktávnál nem tudtam akkora sebességet elérni mint a K4 750-el. Egyszerűen ha nyélgázt húztam rajta harmadikban kivitt a pálya bal szélére. Onnan meg nem szerencsés megkezdeni a 2-es kanyart.
A 750-el mindig meg volt a 210 a Tizedessel meg csak 195-200.(óra szerint) Aztán belejöttem. Már amennyire.
Saját kezűleg mértem.
), de 18:05kor fel tudtam venni a jegyem 13k-ért és irányba is vettem a pályát. Első körömben döcögtem jobb-balra, és inkább bójának mondanám magam, akiket a többiek kerülgettek
. 3-4. körömet úgy gondoltam lemérem, hogy mégis mennyit mehetek így nos, nem tetszett amit láttam: 2:44 volt. 23 perc után lementem pihenni. ddt-vel megbeszéltük, hogy valóban nem nyerő még mérni az időt
. Visszamentem 2. menetre, és célom az ívek fürkészése volt, már-már kezdtem érezni az íveket, 1-2 motorost meg is előztem, de azért nagyobb %-ban előztek engem (rosszabb esetben jobbról-balról egyszerre
). Végén már úgy éreztem egész jól érzem az íveket, és célegyenesben is sikerült 240et mennem, így úgy döntöttem megint mérek picit.. Hát sokkal jobb nem lett, a legjobbam volt 2:34... Így ekkor végleg letettem a mérésről
7kor a mansel előtti egyenesben húztam 160-170nel, amikor is egy k1es 600as gixxer beelőzött, de látni lehetett rajta hogy picit rutintalan volt, akárcsak én, mert nem a megfelelő íveket használta, és előzése is bizonytalan volt. Szóval megelőzött, de tapadtam a seggébe, jött a balos kanyar, döntjük kb 140nel 10méterre lehettem mögötte a kanyarban mikor is elvesztette a tapadást és kicsúszott, a motor forgott és csúszott össze vissza a betonon, a srác meg pattogott keményen. Durva volt ilyen közelről látni egy esést... Este egyébként 4 esés volt ha jól tudom. Utóbbiért le is kellett jönni a pályáról. Egy szó mint száz, közel sem voltam elégedett sem magammal sem pedig a motorral. Érezhető volt rajtam, hogy nem húzom úgy ahogy kellene (valószínűleg még előző motorom tkzása bennem van) másrészt a ninja nem fordul úgy kanyarban ahogy azt kellene, ezért majd alátételezem a hátsó rugót, hogy több súly kerüljön az orrára.
Szerencsémre közel-távol nem volt senki így még a sárga zászlót sem tették ki. Az egész menetben eléggé indiszponált voltam amire rátett még egy lapáttal a nagy meleg is. Egyszer a 2-es kanyarban körbe akartam motorozni egy emberkét de a repedésen megcsúszott kicsit a moci úgy, hogy megint beszartam.
Mindenesetre 2:10.5 az összejött. A következő menetben semmi nem történ. 2:11,5. Uccsó mentre megjött Atesy és teszt célzattal odaadta a GPS-es mobilját. Kurva fasza kis készülék. Kajakra kirajzolta a pályát meg minden érdekes adatot. Volt pár hibája de a köridőt pár tizedes pontossággal mérte.
(A transzpanderhez képest) Itt futottam is egy 2:10.8-at.
Így a /70es gummával magasabb az eleje a motornak, amin még 65-ös gumival sincs sok súly, így a motor súlypontja nagyon hátul van, és nem fordul úgy, mint egy normál orrsúlyos sportmotor...