Brembo betétek vannak benne!
ezt addig ismételgesd míg látható kosz mentes lesz-majd alaposan szárítsd meg.hajszárítóval csinálhatod,de ne forrósitsd fel.miután azt hiszed hogy száraz,akkr még ugysem az ugyhogy pihentesd néhány órát,mert a vízcseppek komoly károkat tehetnek a motorodban.ha full száraz akkor a levegő belépő oldalt permetezd be a hozzá való cuccal vagy ha az nincs akkor wd 40-nel.nem kell halálra fujkálni de a teljes felületet érje.a szélekről a felesleget törőld le.a légszűrőház kereszthornyos csavarjait ne tépd le tul erősen mert a műanyagház megfeszül és íves lesz minek okán fals levegőt fog szippantani.a légszűrőházat érdemes szárazra törölni mert biztos van benne némi motorolaj.a légszűrőházra csatlakozó csövek rögzítését ellenőrizd le.alul 1 db vastagabb ami a blokkházból jön és alul oldalt az olajelvezető csővet is.ennél részletesebben nem tudom leírni,remélem segítettem.
Viszont elég sok minden van benne! Talán egy rovar kiállítást is megejthetnék mert tényleg full dzsuva az egész! Olvastam itt korábbi hozzászólásokban, hogyan is érdemes tisztítani a légszűrőt de a végére beleőrültem!
pontosan mit és hogyan?!
Előre is köszike!
De,ha szétszedem akkor gondolom nem árt cserélni is a dugattyú O gyűrűit!?