Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!

De jót motoroltam ma,csaptam pár karikát a városban meg a környéken! Az új Pirelli Diablo SuperCorsa-k még ebben a hideg időben,hideg aszfalton is tapadnak mint a fene!
Szega.Ha még kell segíteni próbáld meg itt.Sok minden van:)
http://www.motostyling.hu/
Nyugi menni fog az. Csak nem én küldöm hanem Szandra a Miskolci fórumból. Aztán lehet nincs még gépközelben és azért nem küldte eddig.
NEM SAJNOS!
tyó reggeetet.
Itten vagyok E, csak 10 óta nem volt net. wiw meghívót megkaptad már?
nincsmit!
Köszi Perec
motul! de a link nem működik úgyhogy......
amúgy motulolaj.extra.hu
Sziasztok.Kellene Nekem fékolaj,hol,milyen,mennyiért,sürgős lenne.Előre is Köszönöm.
most méééér?
nyasgem perec
de bunkó vagy! ide írysz? mi? tee..... kazavakis!
nem mindenki születtett kisflexel a kézben
vagy gyártasz eggyett otthon
gyártasssá...le!
végigtúrtam ebay-t, de sehol semmi. lehet, hogy megkeresem raptort, de a gyártás tűnik a legjobb megoldásnak... már csak embert kell rá szereznem :)
Esetleg még Raptornál próbálkozhatsz, neki van legyártva előre 2-3 darabja, de nekem körülbelül 14 telefonhívás után is azt hazudta hogy feladta...
Ez sajna kellemetlen szopás lesz... Én is pörögtem ezen kb 2 hónapot, de szinte lehetetlen. Corsarobol lehetne szerezni Yoshimura-t 10k-ért. Én negyedennyiből inkább csináltattam egyet...
Óóó de imádom a gipszet!
szkráááááááááács!
há-hol vagy e drágatezsvírem?
ugyan így jártam egy éve......
úgy látszik ez ilyen! de nem kell betojni! megoldás kismillió!
nekem éppenséggel a mujától kapott teflonszalag a meneten+egy fasza rézgyűrű megoldotta a problémát!
persze a legszebb megoldás ha hegesztéssel feltöltik a furatot aztán új menet! de én inkább úgy vagyok vele hogy amíg nem muszály nem hegesztgetem!(én csak tudom )
a másik: simán nagyobb menet nagyobb csavar ezt ajánlom a legkevésbé

ennyi telt tőlem!
Tudja valaki, hogy honnan tudnám beszerezni a képen bekarikázott komplett konzolt?
Szerintem várjuk meg a gurukat (Crazy,Muja) és ők megmondják hogy mit kell csinálni! Én lassan beleszek állva mint a dög
öszintén szólva nemtudom, minent ugy csináltam mint máskor, már mikor megengedett szinte éreztem h baj van, pedig nem bántam durván vele, egyszerüen nemértem, bögni tudnék, ha segitene bizisten megtenném.