egyebkent meg igen, a lanyos apanal ez egy nagyon aggaszto kerdes, ha elkezdenek jonni a sracok, most oruljon, vagy omoljon ossze....
bar egy oreg favago egyszer a kovetkezo okossagot mondta : "en nem dughatom meg a sajat lanyom, igy valaki masnak kell"
ujra kellett telepitenem a masinat... viszont a kb 10 kiprobalt virusirto kozul talaltam egy hasznalhatot, csak epp az ujratelepites utan
a neve Kaspersky Anti-Virus 2010. csak hogy ne keruljetek hasonlo helyzetbe. amint latjatok a program annyira jo, hogy mar egy evvel mindenki elott jar
ne aggodj!
) a gepre...
. remélem nem megy rá a havi fizim
és azon semmi nyom, és a kijeloltt helyen még friss olaj.
.De most már jó végre.Szívtunk vele picit.Ezzel kapcsolatban lenne még egy kérdésem.A dugattyúnál lévő porvédő már eléggé elfáradt és fele nincs a helyén.Cseréltél már ilyet?Hol lehetne venni?
motorozni alap szerviz nelkul
zsírozni lehet a muszaki vizsgán, de eredetin nem, nagyon komolyan veszik és buntetik a esetleges probalkozásokat is. Volt rendoroket alkalmaznak. Nekem jobban tetszik a eredeti eleje , de most ez már ilyen lessz, orulok ha lecsereltetem idén a teló szimeringeket, 2 család mellet.
Nálatok 30-40% olcsób a szerviz, én Esztergomba járok vele
Részemről a szerencse!
Azért csak gyere 21-én!90% nekem eddig!Még nem voltam pályán,kíváncsi vagyok,próbálom megoldani majd.Esztergomban leszek 20ig,talán kitoljuk 21ig,ha találunk vhol még helyet éjszakára.Necces lesz 20-án