Majd megpróbálok megint nekifutni.
Igazából,most vitába szállnék minden tulajjal,ugyanis az nem normális dolog!Nekem az előző moci ZX-10 volt.Mikor vettem direkt szólt a srác,h a fagyálló friss,ne piszkáljam,mert nem könnyű a légtelenítés!Önmagát légteleníti,de rá kell segíteni.Városban,állva és minden körülmények közt tuti jó volt.Addig,amíg le nem cseréltem a fagyállót jó is volt....Utána,jöttek az általad is említett problémák.
A mostani szintén zenész.....Amikor megvettem,jól működött minden és nem melegedett,a ventillátor bekapcsolt.A felújítás óta keveset volt indítva.(jött a tél)Tegnap tapasztaltam először a hibát,mert amikor elhoztam a szerelőtől rendesen bekapcsolt a ventillátor és nem melegedett túl!A többiek által említett dolgokat tesztelem holnap.
Remélem utána én is okosabb leszek....
Holnap okosabb leszek,mert megnézek mindent:sapkát,ventillátort,stb...Tegnap mentem vele néhány karikát.
Nagyon tuti volt!Akkor nem melegedett egy cseppet sem!
A következő kérdés:hogyan lehet az,hogy a túlfolyó tartályból eltűnik a víz és nem a földre folyik ki....
Mikor kifolyt a földre a forró víz,utána a tartály még csurig maradt.(max fölött)Kis idő elteltével,mikor ránéztem megint,már a max és min között volt a szint...Most lehet,hogy marhaságot kérdeztem,de engem bosszant,mert jól működött minden mielőtt szét lett szedve,és nem szeretném megfőzni a nem kis pénzért felújított hengerfejet...
ott is tarthatnánk majd egy találkát és a pályát is ki kellene próbálni