Nem alszok, nem dolgoztam éjjel. Most még Nikinél vagyok, aztán hazamegyek gépért, megyek üzemorvoshoz. Egy 41%-os ágyastörkölyt pakoltam el, de ha kell még vihetek hozzá egy kisebb házit.
OK,
én viszem a sátrat, te hozod a pálinkát , a sör meg helyben lesz
ha felébredtél hívj és egyeztetünk, én motorral vagyok itt a melóhelyen, 2 kor végzek, összepakolok azt annyi
Ha a kuplungot leveszitek, nézzetek rá a generátor-olajpumpameghajtó láncra, az ott van a kosár mögött. Nézzétek meg a lánckerék jól kapaszkodik e a kuplungba. Engem majdnem megtréfált, a 4 csapból, amivel kapaszkodik 2 el volt nyírva. Nem kellemes ha leáll az olajpumpa...
sziasztok!
Ma kimentem egy karikára.Valamitől ráz a motor,és van egy kiss hangja.Ha áll a motor és az oldal támasztón van,érezni a támasztón hogy valami nem ok a mociban.Ha behuzom a kuplung kart,csendesebb,és a rezonancia is minimális.Tapasztalt már valaki ilyet?A kuplung kosárnál lévő csapágyra gondolok.A szerelő vasárnap ránéz,azt kilehet cserélni aszt mondja nagy bontás nélkül,de ha a blokkban valamelyik capágy,akkor izé porrá kell szedni:(!Köszi a segitséget.
Holnap teszek még egy kísérletet,hátha meg tudom győzni a főnökséget,hogy az jó lesz nekik is,ha én csak vasárnap dolgozok.....Akkor ráérek szombat du visszajönni.
Még valamikorról fiatalabb koromból rémlik,hogy már valahol hallottam ezt a szót....
Sajnos a főnökségem jelenleg rugalmatlan minden problémát illetően .Általában meg lehet beszélni mindent(szabadság az nincs!),meg tudjuk oldani mindenki búját-baját,cserével vagy kinek mi a jó,de most ennyi...
Sztem akkor csatlakozom hozzátok,számod megvan.
Fehérvárról legalább ketten megyünk, mert Tommal én ott találkozom fél 5 körül, ha van kedved akkor gurulj velünk egyet, de a SZABADSÁG-ról hallottál már?
Csaó bratyesz!
Ha kigurulsz, szójjá, me megyek én is nézőnek!
Kinyeleztem a hétvégén egy 2006-os R1-et, GSX-R750 K2-est, GSX-R600 K7-est... R1-en elfüstölt a gumi, elment a hátsó fék, kiszakadtak a vezetékek... Jó volt rájönni 190-nél!
A 750-essel egykeréken hagytam ott az R1-et.
én viszem a sátrat, te hozod a pálinkát
ha felébredtél hívj és egyeztetünk, én motorral vagyok itt a melóhelyen, 2 kor végzek, összepakolok azt annyi
Ma kimentem egy karikára.Valamitől ráz a motor,és van egy kiss hangja.Ha áll a motor és az oldal támasztón van,érezni a támasztón hogy valami nem ok a mociban.Ha behuzom a kuplung kart,csendesebb,és a rezonancia is minimális.Tapasztalt már valaki ilyet?A kuplung kosárnál lévő csapágyra gondolok.A szerelő vasárnap ránéz,azt kilehet cserélni aszt mondja nagy bontás nélkül,de ha a blokkban valamelyik capágy,akkor izé porrá kell szedni:(!Köszi a segitséget.
Kenesén lesz hétvégén a 7-es találkozó, aki él és mozog jöjjön!
Elérhetőségem pár beírással lejjebb megtalálható!
GURO
Gondolhatod mennyire örülök neki......Mindenki bulizik
Én talán majd jövőre elmegyek mert most nincs rá keret
Sajnos a főnökségem jelenleg rugalmatlan minden problémát illetően
Sztem akkor csatlakozom hozzátok,számod megvan.
Esetleg ha pénteken egyszerre többen mentek,lekísérnélek benneteket,aztán irány vissza.
a múltkori 7 nél többen kell hogy összejöjjünk
elvileg mi is péntek du érünk le 5-6 körül Tommal és gondolom még néhány Fehérvári kollégával
ja, remélem hamarosan nekem is ilyen szép bubis plexim lesz mint neked
Ha kigurulsz, szójjá, me megyek én is nézőnek!
Kinyeleztem a hétvégén egy 2006-os R1-et, GSX-R750 K2-est, GSX-R600 K7-est... R1-en elfüstölt a gumi, elment a hátsó fék, kiszakadtak a vezetékek... Jó volt rájönni 190-nél!
A 750-essel egykeréken hagytam ott az R1-et.