, de ha addig ráér a dolog, és nem jön közbe semmi, akkor miért is ne
de betudtam a hideg motornak. Említettem neki ezt a karbis ügyet azt mondta ha megyünk akkor vigyek szakit nyugodtan szétszedhetjük és ha kell ad egy másik karbi sort is. Erről jut eszembe mivel nekem nem sok hasonlítási alapom van hogy milyen teljesítményűnek kell lennie nem tudnál eljönni velem vagy más valaki aki ráér és ért is a dolgokhoz?
Budapesttől 26km-re van.
és ha akarunk menjünk vissza meghallgatni a hangját. Vásárlás után vissza motor pöcre indult vette a túrát(bár volt egy kis füst még mindíg de már világos színű) Jöhet a próbakör, ahol minden klappolt az első fék kicsit bent fogott. Gáz megindult bár sok összehasonlítási alapom nem sok van mert a 125-ös szöcskéhez képest elég szépen haladt. Sajnos a karbiban levő pillangó szelep vizsgálatára nem került sor lévén, hogy az eladó mondta vasárnak nem fog meg szerszámot, de ha akarjuk ad szerszámokat és mi szétszedhetjük megnézni... Ezek után a piszkos anyagiakra tértünk és odáig jutottunk, hogy 480 alá nem megy az eladó
Jó lehet az enyémbe a 7R cucca is?Akkor csinálok mindenesetre fényképet,aztán meglátjuk! Használható még a tiéd?