Bird bácsit hívtátok? Felébresztettétek az alvó péket , izé oroszlánt
A találkozóhoz én tudok alkalmazkodni, akárhová eltekerek Lehet tőlem elsőnek az alkalmazkodós, nyugati régió és utána az Orbitális találka
A kajás-pályás party jó ötlet, egy nyári napon simán beleférne. Még soha nem voltam pályán A kecskeméti cukit viszont ismerem, király
Ha mátra akkor benne vagyokJelenleg nem megy meszire,kéne hozzá gumi.De ha ide jöttök,segitek a szervezésben.D.I.D láncot néztem én is 8000é.Az jó ha nem kell kivenni,mert akkor nem azzal inditanak hogy porrá kell szedni.
Egy élmény volt papa, igazából le akartam szívni a Báttya energiaszintjét, de ez nem jött össze!
Ja asszem én is döglök... Vasárnap DJ suliba megyek, nyílt napra.
hogyan süssünk fasza gumit
dj nek nem megyek,mert azt a fajta ricsajt nem értékelem semmire
na de mára asszem ennyi, mert energetizálnom kell még a sejtjeimet és asszem egy kis tusi is rám férne már
további kellemes estét és örülök, hogy felébredt a többségben az, aminek fel kell ilyenkor ébrednie
Green POWER !
A találkozóhoz én tudok alkalmazkodni, akárhová eltekerek
A kajás-pályás party jó ötlet, egy nyári napon simán beleférne. Még soha nem voltam pályán
Ja asszem én is döglök... Vasárnap DJ suliba megyek, nyílt napra.
Blue power!
dj nek nem megyek,mert azt a fajta ricsajt nem értékelem semmire
na de mára asszem ennyi, mert energetizálnom kell még a sejtjeimet és asszem egy kis tusi is rám férne már
további kellemes estét és örülök, hogy felébredt a többségben az, aminek fel kell ilyenkor ébrednie
Green POWER !
Mennyé lemezlovasnak.
amúgy meg a tanárkodásból nem lehet megélni, nem hogy motorozni
én adnék rá egy kegyelem 2-est
a gyakorlaton nem történt semmi
összefoglalva:SEMMI
na ezt add le azt akkó jó lesz
me akko megírhatnád nekem ezt a ZH-t is, ha már ennyire nem kell tanulnod
anyagot átlövöm percek alatt
Ecce vitte el a robogót, akkor is többet forgott a szívem, mint a ZX-7 fórum motorjainak összfordulatszáma