Hívtunk mindenkit, de senki nem ért rá.
Kénytelenek voltunk romcsizni.
(120/70 - 180/55)
szakadó eső, oldalszéllel. Ezt leszámítva zsír idő volt. Budafok-Vác - Párkány-Zsámbék-XI.ker 180km 10L 98-as
és ebben volt 200 + is
de én találtam egyet Kawabiker személyében, és bárki bármit mond én csak jókat tudok róla mondani ezért is gondoltam írok pár sort. A elöző manusnál 3 hétig állt a semmibe ő 3 óra alatt behozta sőt lekőrözte az ipsét. Ezúton szeretném megköszönni a gépezet sikeres műszaki vizsgáját amit neked köszönhet
Mit nézz át?
-elsőfék egyből kemény e, vagy pépesen be esik.Ha nem egyből kőkemény már számolhatod is a tömitőgyűrűket és porvédőket a két 6dugós nyeregbe...
-hidegen egyből indul e egyszere mind a 4 henger, ha nem akkor jobb esetben ultrahangos mosóba karbi pucolás rosszabb esetben a pillangoszeleptengely kopott(3féle eljárással is javíható)
-víztartály nem reped e
-többi minden amit más motoroknál is.
Még két kényes pont lehet de azt bontás nélkül nem látod!(a vezlác felső vezetője elöregszik és be esik a blokba, az ára kb. 6eft és egy szelephézagoláskor ingyen cserélhető. Másik, ha sokáig volt rajta kályhacső és a kályhacsővel sokat jártak koppgázon huzamossabb ideig, mint auópálya vagy 2x2sávos autóúut akkor repedésre hajlamos a hengerfeje.Ez nem olyan drasztikus, mint a zx900b de meglehet repeszteni auópályázással nyélgázon...)
Fényképre nagyon szép gép, érdemes elmenni megvenni, ha élőben is patika.
Külföldi motor forgalomba helyezésben kérdezd meg itt a topikban Gyurgyalogot, ő nemrég vett külföldi 6R -t.
Ezeket a heteseket lehetetlen agyonvágni...
(túlméretezett kuplung, fapad anyaggal perselyezet leveheő nedvesperselyes hengersor, kellően túldúsítva a két belső henger teligázon, nagy hűtő, hőcserélő az olajnak, tőkés hengerfej, vastag váz, vastag telók, stb....)