Kawasaki ZX-9R

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fejidom 50 lámpa 60 konzol 35 / 20 műszer 35 ram air 30 ram air idom 15 ram air rács 8 plexi 10 ram air takaró : csak újban van 25 /db.
ez pénztárca kimerítő válasz volt. javíttasd meg a fejidomot, és góóó tovább. ha festeni kell akkor inkább egy jobb szín vagy alapszín és matricázás jobban feldobja. egy biztos kevesebb jobb lámpa szárítja az utat mint a zx9, de egylámpásan is használható.
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ!
nem csak fényképeztem, ezt előre engedném. a komplett shark rendszerre undorító volt feltenni a akra matricát. komolyat szólt és még szól is csak a barom magyar levágott belőle, csak semmi pánik, ahogy egy motor és az ára bukik lefelé és azoknak is elérhető akiknek a talyicska vásárlása is magas, no mikor az ilyenek kezébe kerül egy jó dolog akkor majd ők parasztba megoldják "brutálisba ".
tünetek elmúltak, próbálok vissza zárkózni az élethez.
üdv ! zx6r -em en volt, egy angol motoron volt, piszok jó hangja volt. amikor jöttek megnézni a dobot, csak beindítottam, megpörgettem és már csavaroznom is kellett lefelé. jó választás. volt kékben is a zx9 en, tényleg egy angol sráccal bótoltam el.
üdv ! hogy fel tudd szerelni cserélni kell: fejidom, fejidom tartó, ram air csövek ram air takarók, ram air rács, ram air beömlő idom, műszertartó,lámpa,plexi, a műszerfal csatlakozó vezetékeinek felcserélése az újabb műszerhez. egyedül a tükörtartó marad. kb 200 e ft. ilyenkor már a 2002 es fejidomtartót szokták felrakni az 35 e ft.
amikor rajta ülsz úgyse látod :-)
Hello!
ART dobot vadásznék 9-esre.
Köszi a választ. Azért, mert sérült a motor fejidoma, az újabbnak nagyon tetszik az eleje és olcsóbb venni egy fejidomot meg egy lámpát, mint egy másik motort. De azért köszönöm
lehet de minek? A ducati 1098 idom is felment az R1-esemre, futóműve is...
Köszi 😀
Szeki bácsi ennek a szakértője!Majd ő megmondja miest bekukkant ide 😉
Sziasztok, boldog új évet mindekinek! Érdeklődni szeretnék, van-e valakinek tapasztalata. 99-es zx9r az alany. Van-e lehetőség komolyabb átalakítás nélkül újabb 9-es fejidomát, lámpáját beépíteni a 99-es modellbe? Válaszokat előre is köszönöm szépen!
Gyógyulást Szekibá!
Nálunk is megvolt decemberben.
BÚÉK uraim 😄 🍀
debrecenben sok a covidos, 1 hét alatt két ismerősöm halt meg.
Nem érzem az ízeket /szagokat ! Vazze olyan mint ha vizet innék !
jó reggelt másnaposok Boldog Ünnepeket 😎
🌲 🎄 🎁 Mindenkinek
ilyet keresek zx10r -re, sedunak ment volna csak rossz helyre csapódott be, a tapitelefon átka !
Ez eladó? Vagy megnyerhető 😉
Fejben mindig 😂 🏍️