Kawasaki ZX-9R

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen képet most én is tudnék csinálni vagy 40 kg húsból-szalonnából töltöttünk kolbászt(kezeit széttáró)
Mondjuk ettől védettebb helyen szellőztetem a füstölés után (gondolkodós) itt szemmel láthatóan, kutyák macskák, rókák, madarak fognak hasmenést kapni a gondatlan tárolás miatt 😂
Jó reggelt, jó étvágyat 😉
Utolsó képen még te vagy mielőtt megcsókolt az asszony? :-)
BUÉK pupákok !!!! Ki józanodtatok már?
Köszönjük, hogy összefoglaltad 🤗
fely ipszilonnal még tart a szilveszter hatása(szemeit körbeforgató)
na szóval a szobor az eged hegyen se nem borbála, se nem margit hanem szűz mária a gógle meps szerint 😆 Ennyit nem tudtatok megnézni az internetes telefonotokon 😅 Most már be merem vallani azért az 1 szoborért kerültünk közel 2 km-ert(fetrengős)
Na ott van az a lény aminek a helyét mutattam a szobornál. 2021 augusztusban még ott volt megdögölve, hogy hová a faszba tűnt azóta ez rejtély (kezeit széttáró) Nos kinézetre valamiféle békára hasonlít, de a lábai olyan furák nem úszóhártyásak a képen nem láccik de a fely is elég gnóm volt az sem emlékeztetett békára. meg 500 méter magasan ahol víz sincs egyébként is mi a faxt keresne béka(kezeit széttáró) Meg hozzávetőleg elég nagy volt jó erős tenyérnyi. (kezeit széttáró)
Na nagyjából kijózanodtam 😅
Teszek néhány képet most néztem meg én is. Szóval az a konklúzió, hogy szerencse, hogy ott volt ceru. Így ért valamit a csapat már persze rajtam kívül, mert én szokásosan hoztam a 100%-ot(meghajlós) Azt a szaros 530 méteres dombot olyan kín keservvel másztátok, meg ha a fiam tizedét nyafogta volna mint ti amikor 6 évesen megmászattam vele biztos nyakon vágom 😅 Szóval 4 en értetek kb. felet.(fetrengős) Mondanám, hogy legalább a 19-es pincében kitettetek magatokért de ott azt a 15 lépcsőt sem tudtátok megmászni 😅
A fürdőzős képekből nem lett jó ha van feltehetnéd. Sem az esti egerszalókos sem a demjénfürdős (kezeit széttáró)
buék(meghajlós)
BÚÉK uraim 😉
egyébként pont azt mutatom cerunak te fax, hogy ott van a Nagy Eged hegy amit másnap megmászattam veletek 😅
531 méter bokáig érő sárban(kezeit széttáró) Így jártatok 😅
uh. Én még meg sem néztem a képeket 😁
Na ha kijózanodok dobok fel néhányat 😅
Nézzétek ott jön 2023! És pipinek igaza lett. BUÉK !
Buék! 🍾🏍🇭🇺
Buék...mindenkinek
😲azannyaaaa
Kellemest,mindenkinek
adidaszra nem fussa 😅
Na mind1 eged hegyet hátha kibírja ha többet nem is(fetrengős)
Boldog karácsonyt
Az aggódás a hegyekben való motorozásra vonatkozott (ott meg megesett, hogy júniusban még a hobbimotorosnak is +5°C volt reggel) de szerencsére ott sem volt ezzel gond.
Az angoloknál kellett ez a játék. A karbik torka rendszeresen deresedett olyan motorokon, ahol viszonylag direkten szívta a levegőt (nem volt ideje melegedni), egyes típusokon a gáztolattyú is fennakadt a dértől. Ellenben ott a hazaihoz képest brutál páratartalom van és ha 4-5 fok van kint 85%-os párával, te meg nyomod a szemét a négysávoson, benne van a pakliban a deresedés.
Csak a hideg meg a páralecsapódás miatt komplikálták, de ez a nyári hobbimotorosokra nincs hatással 😁