Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg nagyon ronda a GSXF de egy cimborámnak van, én mentem vele nagyon kezes darab. Igaz a ződ után úgy megy mint egy roller . Kezdődik a WTCC
Halihó!
Én itt vettem a 10-50W-t 1980-ért
POWER 1 fullsintetic
A vaterán 2000.-
ja, mindkettő a motorkba való 4T racing...nem a kocsiké...
ugyan ebből a 10w-40-est 5400 netto-ért vettem a 4 litert... ez ment a haveréba cb600f hornet
én Liqui Moly-t vettem végül 10w-60-as német verseny olaj... 11200 Ft-ba került 5 liter 40% kedvezménnyel...
Fuchs 2500 .
vatera-n szokott lenni 2000-ért...
Mégy eb.szni egy-két vízvezetéket...
Valóban érdemes ezt lakóhelytől messze csinálni, hogy meg ne találjanak ha kész vagy...
Hello! Nem csak rugó előfeszítéses... alul felül állítható a csillappítás is.... de egyiket sem kell elállítani.... egyedül a rugófeszítés megy el, de azt csak meg kell jegyezni, hogy hány vonal volt kint...
Zozo011 márc 15 után megyek Szarvasra dolgozni ütközhetünk.
meg 2012-ben is ha netán addig elszüttyög rajta Basi. Mert ott van baj nem kevés...

Na lépek kenyérért,mert nem hozzák házhoz ezek a qrva pékek!
Fazi kitartás 2011-ben is lehet motorozni.
Szegény fazi gépe is küzd a ződ ellen már minden trükkel megpróbálkozott Végső elkeseredésében már el kezdte repeszteni magát az idom mindenhol...
Ez nem!
De így is jó!
Akkor már tudod milyen érzés ez...
Pont ez történik velem is ha ződ motrot látok...
A bicikliboltba!
Kinek mi!
Nekem ez az egy motor van a világon,amelyiknek egy porcikája sem tetszik,és ha látok egyet világba ócsárolom!
Biciglizzen az akinek nincs péze benzinre

Hol lehet kapni ilyen bicajt...
Annyira nem ronda azé kicsit olyan bocis elejű. Ilyenen ültem már, menni nem mentem vele, lényegesen kisebb mint a kilences egyébként tipikus női motor... szerintem...
Ez nem is zűd.
Pedig jó!
Eletemben nem bicajoztam annyit nem ,hogy vente
Én nem,én nyáron elég sokat bicajozok!
Na persze kinek mi a sok!Én olyan ~1000 km-t évente.