Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen elvetted? gondolkozz má csaje, felajánlottam hogy mehetsz vele. nem ugyanaz
hoppá, a kép:
Gyertya kulcs nincsen.
Cső naplopók
Na milyen ninjatartót kókányoltam?
Felakasztottam rá mint a szart
Mostmá rántom kifele a telókat
Hónap ránézek.
Szeki szereztem neked motor építő munkát montam ne hord ide az alkatrészeket ( bordó, sárga) most viheted vissza.

Keresek egy olyan 4dik hengert ami faszán jár.
Jó estét.
Motoros fűrészt vigyél magaddal kiszabadítani...
..ha minden spakkol hetvegen kesz
A vas az nalam van
jah és van vidi is, teve felvette (remélem) ez lesz a 2.vidim remélem nemsokára megoszthatom veletek
jaja értelek neis mond nekem meg marad a szerelem csak az a csunya ba..ás nelenne
ja má bogyó össze is dughattuk volna de!most nem az a hejzet volt, másfajta élvezet ja hát és a FankaDeli a király
te drága nem inkább öszedugtátok a tevével amitek van a meki mögött és az váltotta ki ezt belőled?
a súly a városban kicsit gáz de meg lehet szokni,amikor kimentünk a meki mögé és elkezdtem körözgetni 10-kör után olyan szinten tudtam döntögetn i én is megijedtem magamtól fogalmam sincs honnan jön ez belőllem de nagyon jó
mostmár megtudtuk hogy a 12-es nek fasza volt és most mivan neki erasa?
Nem is kell, sejtem mirű beszész..........
na persze biztos akkor te voltál a visszapill.-ban láttalak
ja és igazából nem is a lóerők(persze az sem baj ha van) hanem a kezelhetőség ami nagyon zsír volt,
Ja már emlékszem, téged előztünk meg a pipivel .
Pipi még kérdezte is láttam-e a 12-est mintha tolták volna?
jajj mmmáá , én vagyok era, jajaja elvettem kicsit tőlle és hát meg kell mondanom nagyon jó volt egy percig sem volt para bennem basszus nem tom leírni ezt az érzést