2 személlyel már érezhetően gyenge az első fék (97+67kg). Pedig ebben a gyári fékbetét van és a tárcsa sem kopott.
Egy alátét van berakva a rugóhoz,és így mértem 98cm-t a faridom csúcsánál.Még mindig alacsonynak érzem.
Szeretném megkérdezni,hogy ha egyikőtök/akinek szintén csak egy alátét van benn/megmondaná az ő gépe hány centin áll.
Ezek a marketingdumak ugyanis a kovetkezot mondjak mindig (a Z1000 eseteben is igy volt): a jobb hasznalhatosag es nagyobb also-kozep tartomanybeli nyomatek erdekeben felfurtak a blokkot es injectorral lattak el, athangoltak a vezerlest, stb. Ez igy elolvasva fasza es tulajdonkeppen ez is kellene legyen a normalis eredmeny egy sport-naked motorkonverzional. Erre fel az eredmeny ezzel szoges ellentetben all, mert ahogy Te is irod a Z1000 fennt szepen meg is lodul, de eppen az also es kozep tartomany az, ahol a ZX-9R sokkal erosebb hiaba kissebb, hiaba karburatoros. Raadasul kevesebbet eszik... Akkor kerdem en: most mi a f...szt is csinaltak a mernokok? Orok almom egy ZX-9R blokkos Z1000!
ahol a bulit a tisza árterében rendezték meg. a péntek esti 20 órai érkezésünk után kb fél órával nem gyenge vihar kerekedett
,ami a komplett fogadó sátrat felrakta a fák tetejére,majd jégesővel inditott, és özönvizet zúditott a kb 300 fős sátortáborra
. az első cunami 20 percig tartott
, majd amint alábbhagyott az áldás kezdtünk előszivárogni a sátrakból, és jött a meglepi. a nagyon kemény ártéri agyagos föld ,az átlagos 10cm esőviztől dagonyává változott és nyelte elfelé azoknak a motoroknak az oldaltámaszát ,középálványát amiket nem támasztottak meg kellőképpen. kb 100-120 motort
számoltam meg gyorsba ,
ami a földön hevert. a cunami intenzitását jelezte pl az . hogy egy fz 750-es ugy beázott
hogy a tulaj ott helyben lebontotta a fél motort és kiszerelte a föbb elektromos kütty-prüttyöket,
majd kiszáritás végett elvitte a büféshez megmikróztatni
,hátha gyorsabban kiszárad. amig mi ott voltunk a bulin az fz eggyet nem lőtt az tuti.
jöhet a sárvédő, hátha még valakinek megtetszik! szombatra jo idő igérkezik, lepörgünk mezőberénybe egy kevés gumifüstöt szivni, én meg beugrok moto-markethez megnézem milyen állapotu zx 10-ket árul, valahol arrafelé árulnak egy 10-est egy guritásért ,azt is megnézem, igaz a hirdető elmondta hogy kint pályáztak vele. a ram-airt, szivesen! nekem pedig jol jött a kuka hengerfej, az összes szelepvezetöt kipréseltem mert kell néhány darab. a moto gp dobok mellett gyártunk sima hagyományos dobokat is, ime néhány kép.kawaszeki
Legközelebb figyelj oda!
ma fogta magát a motorom és eldölt
igazábol az volt a mákom hogy a eton ról a fübe dőlt ezért csak a hátsó indexem bánta illetve a fejidom repedt meg a tükörnél
kicsit leejtett a bejáró ezért dölhetett el:( fasza...ugysincs elég baja az embernek...
.Abban esetleg lenne ötleted hogyha kicserélném a kutyacsontot mondjuk kb 2 cm el hosszabbra akkor mennyivel csücsülne lejjebb a hátulja?Ja meg akkor az elejét is lejjebb kellene engedni,de nem tudod mennyivel?Vagy ott maradjon az 1.8cm ültetés?
a cucc,és ha esetleg így is van hogy ténylegesen 2001 ben gyártották,akkor az meg nem számít,a lényeg számomra,hogy mikor helyezték forgalomba(pécsi steelhorse márkakereskedés-elötte a szalonban állt egy kicsit) és hogy tudom azt hogy kié volt ,hogy használta és nem volt törve(ami valljuk be igen igen ritka) és lényegében m.o.-i első tulajos (igazábol a második de az első tulaj 4000km t használta-félt tőle a srác-vett egy kissebbet ami nem megy ennyire-nehogy eldobja a mocit-ezt beszélik de jól is tette
).Úgyhogy akitől vettem annál volt 4000 km.óta.Hibátlan állapotú és remélem így is marad-mert ugye kawasaki.Lehet hogy furcsán hangzik de még a honda márkakereskedésben(átvizsgáltattam) is azt mondták (a szerelők is)hogy k..va jó a gép,bátran vegyem meg.És ugyebár nekik az lett volna a cél hogy fikázzák és vegyek hondát-suzukit-yamahát stb.A barátomnak hondája van 1100 XX ő ajánlotta a mocit(az ő barátjáé volt)-ez is jelent valamit,rossz nem lehet.Úgyhogy mivel ezeken felül még plusz elégedett is vagyok a motorral,így boldog vagyok hogy ezt választottam(remélem így is marad-kopp-kopp-kopp).Ja és remélem jó idő is lesz hogy használni is tudjam
.Nagyon nagyon sokáig
.Szép napot,széles utat mindenkinek.
a motorod szerintem is 2001 évjáratu, de. egy motoros barátom régebben vásárolt yamaha fz 750-ét az eredetvizsgán visszaminősitettték 2-évvel
,mert alvázszám szerint akkori évjárat nem lehetett.
ennek csak akkor lesz számodra rossz kihatása ,ha valamilyen okból biztositoban kell javittatnod a motorod és kiütközik a forgalmiba bejegyzett évjárat, és a motorod valós alvázszám szerinti évjárata. a biztosito pedig ha megneszeli
,hogy valamilyen okbol nem kötelező neki a kárt kifizetni ,akkor aztán jön a mutogatás
-eredetvizsgálo-kereskedés-meg a puli kutya .stb. és mindenki a saját igazát probálja bizonygatni, csak majd a te motorod nem fog helyreállitodni. a hátso rész ültetését én is a kutyacsont cseréjével kezdeném, de inkább marós szakemberre biznám a gépmunkát. az elsö proba kutyacsontot egyszerü anyagból a gyárinál tetszés szerint 2-4 cm hosszabra készittetném el , és a beszerelés-probakör után lehetne élesben
elkészittetni a tuti alkatrészt. nekem barátaim gsf 600 bandit,gsxr750 srad,gsx1100f,zx 636-on alkalmazták ,de ami tuti ,hogy egy motor sem állt meg utánna sem oldaltámaszon, sem középállványon.de az elöttem tanácsot adok ezt már jol kivesézték. üdv a 9-es zöldségek táborában. tegnap a motorszerelő barátom egy főtengelyhibás 954-ből kezdte leereszteni a folyadékokat
. az olaj után a hütőfolyadékot kezdte leengedni,kicsavarta a vizszivattyuházon lévő leeresztő csavart,és kezdte kifolyatni a \"zöld\" fagyit. a mühelyében többen is tartozkodtunk, ki-ki honda,suzuki,yamaha fan,egyedüliként én voltam kawasaki fan,
a motorszerelő barátom elvakult honda párti,
utálja a kawasaki márkát,na és a zöld szint, szerinte sok a tankon a betü, a motort 5 betüvel irják,és az honda. azt hogy a 954-böl kezd folyni a \"zöld\" fagyi többen is figyeltük, erre én nem hallkan beszoltam a motorszerelőnek :egy igazi hondának is csak \"zöld\" lehet a lelke! a motoros haverok csak fuldokoltak a nevetéstől,
a szerelő meg csak tologatta az orrán a szemüvegét! csak a kawasaki! széles utat ,olcso benzint! kawaszeki
, a képen amit közzétettél azt sasolom ,hogy egyben láncvédő szerepet is betölt, ha jol vágom a dolgot -erősitsd meg-akkor rendelnék tőled egy ilyen sárvédőt a cimborámnak, a postai utánvét ok, azaz 10000ft+posta klt.
azonnal postázhatod, a cimbim már furná-faragná-festené
. a hétvégén, szombaton mezőberényben gumimérgezést kaphat bárki mert \"fighter\" napot tartanak, naná hogy bátszi gumifüsttel a végén.
mi sokan megyünk, egy két cimbim ott lövi le a gumiját, vasárnap ha jo az idő, elhuzunk szlovákia irányába, elköltjük a maradék koronánkat, mert jövöre már \"euros\"ország lesz szlovákia. remélem nem sielni fogunk!keresnék még zx900b bal oldal idomot ,sérültet -töröttet-sikamikást-csit-csat-padka-árok- szoval nem éppen karcmentest. fejidomot töröttet, esetleg darabokat, amit tőled vettem sajna kevés a sikerhez, ugyis faragva lessz az idomzat.
a multkori mühelymunkán sikerült két használhato hengersort összepréselni,
és a dugattyukon vadi uj gyürügarnitura figyel fent,
tehát az olajfogyasztás minimalizálva.
a fighter zx9r-t kérdezted-e, a főtengely miatt.megkerestem a 9-esed képét a valahanyadik oldalon ,ott egyben jol néz ki ! üzenj ha várhatom a cuccot! kawaszeki
+1 a barátnőm egyből észrevette hogy előzéskor sokkal lassabban maradnak el a kocsik (pedig többet is csavartam a gázon)!
Nagy ZÉ cserélhető fiatal kilencesre. 2006-os 6000 km. Sérülésmentes, magyarországi, szervízkönyves, gyári állapotban, teljesen hibátlan. 124 ló.