Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Míg a kezedbe van az anya csinálj hozzá gyorsn egyet! Egy vastagfalú csőből ami olyan átmérőjű mint az anya! Flexel sec perc meg lehet csinálni és ráhegesztesz egy nagy anyát! a funkciót tökéletesen betölti! le tudod vele kontrázni!
sokr értelme nincs annak a csavarnak.... a tengely úgy is feszesen tartja nem? bár meghúzom én is... úgy fogom, hogy 14-el fixre húzom, majd egy pontozó, vagy vágó szerüvel kocc neki oda..
Lehet én nem láttam még úszó ágyazású féktárcsát, de nekem elég fixnek tűnt a saját motoromon.
Azt hiszem 14-es!
Csináltam hozzá szerszámot!+ 14 mm inbuszkulcs!
a blokknak a kát hátsó átmenö tengelyének a távtartó perselyét mivel szoktad meghúzni?
És az én gépemmel csinálja a családi videót!
Mááá valamelyik tenger paron áztatja a ....
Nem jött volna ki a csavar! És az is igaz, hogy így könnyebb csinálni rajta mindent!
Akkor rokkantnyugdíjas lesz!
igen... nem fért ki a csavar... bár nem is próbáltam, mert láttam, hogy nagyon kicsi hely van... lehet, ha mozgattam volna kicsit, akkor ki lehet kínlódni, de könnyebb így, hogy kivettem.... így szépen át tudtam nézni mindent és egyben mehet vissza... csak lapkázni kellene, mert azt sem akarom a helyén, ha már kint van.... így sokkal könnyebb....
Biztos lenyúlta!
Nem jön ez a qrva postás!
Igen me a Z1000 -en úszóágyazású a féktárcsa! Nem azt mondom hogy egy fix tárcsához nem lehet fix nyerget tenni! Csak nem szerencsés!
Ki kellett venni a blokkot?
a hengerfej már kész van, fel van rakva, csak a lapka híjja van...
köszi, hogy megnézted... nekem sajnos 2.45 és 2.6 között kellenének... köszi szépen.... ha nem boldogulok, hívlak...
Megnéztem csak 11 darab van, mert a szerelő "véletlen" kivette belőle. 9-et kivettem megmérni, egy 2,4mm, a többi 2,75-2,95 között van. Ha kell most csörgess meg, mert mennék motorozni, később pedig meló. voda5204856. Ha kell tudom adni a szelepeket is, vagy a komplett hengerfejet fillérbe. Azokból már biztosan össze tudod variálni.
még ki is bírtam fizetni... 3e Ft volt..
hajaj.... nem lett volna jó, ha nem síkoltatom... láttam, mikor csinálták.... amikor végig ment rajta a gép elöször, rögtön kiadta, hogy hol eresztett át...
Kellett síkolni?
mennyibe kerül?
Dpd-vel 1 napra vagyok töled! Persze ha van nekem raktáron!