de a táv tanács ritkán segit. Jön a bogarászás
köszönöm a camot amint láttad, megjött,a pénzt ma átutalom meló után.Köszönöm szépen a segítséget ari vagy,majd ha összefutunk 1x iszunk rá
1-et
én városban lakom és itt is használom a motorom minden nap
,nekem nem annyi a motorozás,h vasárnap a főúton ijesztgetem a ladásokat fekete füstfelhőt hagyva magam után
.
.hanem a használhatóság miatt.de egy tyúkeszűvel nem vitázom
.
Remélem alkatrész sincs hozzá, bár feltételezem heti szinten romlik el rajta valami.
Az a bordásszíj hajtás, meg meg kimondottan, tetszik, mert ha elszakad akkor ideiglenessen lecserélheted a csajod harisányára
(ja, hogy nincs csajod
) akkor ne vegyél ilyen sz.rt.
Ha sporólósabban akarsz közlekedni egy 2000 utánni 9-essel még mindíg jobban jársz. Marad gumid is, meg nem feltétlen esz meg a benzin se és az adót is megúszod 25 körül. A teljesítményben sem fox csalódni 280-at azok is mennek, valszeg sokkal sz.rabbúl azok sem gyorsulnak mint a 12-es. De ha mindenáron különcködni akarsz akkor tegyed, majd mi jót röhögünk, amikor megjövünk a motorozásból, a tied meg áll, mert nem bírod elindítani...
Bár igaz minél többet áll a garázsban annál kevesebb benzint fogyaszt
én a helyedben a tárolási díjat is lealkudnám 10-ről 5-re, hisz egy roncsért ne számoljanak már fel ugyanannyi pénzt, mint egy használható fenavadért...
egyszer merítőszákkal buzerálod a fejem,
akkor behozom szabályba, hogy te nem lehetsz első...
.
Majd ha akarod akkor msn-en írok pár dolgot róla...
.
Bár ezt a típust inkább nem javasolnám...
Csak mert 1ik haveromnak volt. 3 év alatt tudta eladni...
Tényleg nagy a hasonlóság,de az nem az enyém
Az enyém szebb