Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg nagy a hasonlóság,de az nem az enyém
Az enyém szebb
Szavasztok.
Csatlakozom a földim hozzá szólásához, de a táv tanács ritkán segit. Jön a bogarászás
Te valamitől tegnap benya szagú volt az olaj. Nézesd meg az injektorokat, lehet sokat kap.
az a dühitő hogy annyit fogyaszt mint pl eksöné, de ő gyilkolja és ugy fogyaszt neki 9-10 et, és ha nem tudnám hogy ez a motor tavaly elment 7 el is azt mondanám ez ilyen. basszus a sárga 20éves egyliteres szarom elment 5 literrel is, az erika zx10ese, az is elmegy 6al
Kártya nincs hozzá.
Told vissza a szívatót és jobb lesz a fogyasztás.
Vagy csináltass szinkron állítást, és cserélj gyertyát.
Nézd át minden cső, és vezeték a helyén van-e.
Pucold ki a légszűrőt.
Szia Bárdi,, köszönöm a camot amint láttad, megjött,a pénzt ma átutalom meló után.Köszönöm szépen a segítséget ari vagy,majd ha összefutunk 1x iszunk rá 1-et
szevasztok urak, több kérdésem is lenne az első , hogy megjött a kamera, és nem találom a kártyát, ti kaptatok hozzá? második valaki rugja már seggbe ezt az eksön fiút, mert ez a csapongás ez nem egyszerü, harmadik, a fogyasztásom 119 km-en 11 liter és nem rángattam neki? mi lehet a gond, mert tudom hogy sokaknak a gépe is 9- 10 körül fogyaszt, de tudom azt hogy ez a gép elment 7 literrel is. és dühit, lehet hogy most a nyélgázas fogyasztást fogom tesztelni, de lehet hogy el se megy 100 km-ert teli tankal
Pipi ott vidéken kapsz fékolajat jó pízé, vagy vigyek.
Van, hogy szombaton is megyek
Ha a használhatóságon gondolkodsz akkor ne vegyél használhatatlan motrot...
Pesti közlekedésre meg vegyél egy nagyrobogót, kényelmes, keveset fogyaszt, elférsz az autók között és viszonylag megy is...
Bár soha nem értettem miért jó pesten lakni ez a szadó-mazó dolgok közül a mazoista lehet. Engem vidékről 6 ökrös szekérrel sem lehetne elvontatni judapestre
igen pimpi én városban lakom és itt is használom a motorom minden nap ,nekem nem annyi a motorozás,h vasárnap a főúton ijesztgetem a ladásokat fekete füstfelhőt hagyva magam után .
nem az adó,meg a benzin miatt gondolkozom a cserén .hanem a használhatóság miatt.de egy tyúkeszűvel nem vitázom .
Eksön ezek igazi városi patkányoknak való motorok. Kiváló szélvédelme alkalmassá teszi a 100 km/h-nál nem gyorsabb közlekedésre... Remélem alkatrész sincs hozzá, bár feltételezem heti szinten romlik el rajta valami. Az a bordásszíj hajtás, meg meg kimondottan, tetszik, mert ha elszakad akkor ideiglenessen lecserélheted a csajod harisányára (ja, hogy nincs csajod ) akkor ne vegyél ilyen sz.rt. Ha sporólósabban akarsz közlekedni egy 2000 utánni 9-essel még mindíg jobban jársz. Marad gumid is, meg nem feltétlen esz meg a benzin se és az adót is megúszod 25 körül. A teljesítményben sem fox csalódni 280-at azok is mennek, valszeg sokkal sz.rabbúl azok sem gyorsulnak mint a 12-es. De ha mindenáron különcködni akarsz akkor tegyed, majd mi jót röhögünk, amikor megjövünk a motorozásból, a tied meg áll, mert nem bírod elindítani... Bár igaz minél többet áll a garázsban annál kevesebb benzint fogyaszt én a helyedben a tárolási díjat is lealkudnám 10-ről 5-re, hisz egy roncsért ne számoljanak már fel ugyanannyi pénzt, mint egy használható fenavadért...
szar érzés a dobogó mellett állni mi .
Eksön pajtás! Ha még egyszer merítőszákkal buzerálod a fejem, akkor behozom szabályba, hogy te nem lehetsz első...
4.-ik
No. 3
Jo reggelt trogerek.
2.
Jó reggelt!
rendben tesó,majd ott megbeszéljük .
Okok, éttem één... Majd ha akarod akkor msn-en írok pár dolgot róla...
köszönöm,nem is kértem senki javaslatát .
Áhá, értem. Bár ezt a típust inkább nem javasolnám...
nem Háde ,mert Hádé , .
,még semmi sem biztos ,csak nézegetem .
Háde Cimbi, tényleg ilyet akarsz? Csak mert 1ik haveromnak volt. 3 év alatt tudta eladni...
ELSŐ!
Jóccakát!
Pont végeztem a melóva.