nekem ami van rugó az 42.6-43.2 közöttiek a service limit 40.9. a kopó lamellák 3mm vastagok az enyém is a tied is. ha holnap lejössz mondjuk a 10-el akkor visszaadom és tedd vissza a tied.
Majd valamelyik este megnézem de nem bizti, hogy van csak rémlik...
De most lépek fürödni ( bár tudom, hogy nem néznétek ki belőlle, hogy szoktam ) aztá döglés...
Na császtok...
na az a jó ha van melód mert az enyim egyenlőre bevan halva de kiadás az van már hugyozni is kijárok a lépcsőre hogy spóroljak a budi vizzel kécskét én is ugy gondoltam hogy nem Zsuska mert még had tanuljon bár meg látjuk a vak is meg monta!Béla mostanában elvan tünve,mert nem nekem dolgozik ilyenkor nincs barátság
hát itvagy na az én gázom automatikus 2000felet kapcsol mint a cimbidé csak ez nem kapcsolt igy kikerült a luxusfosból!de mivel manapság ráérek meg annó tankoltam bele gázt,(70 literes)gondoltam megbütykölöm direkt kapcsolásura mint a régiek....és sikerült már csak 1 három állásu kapcsoló kell de ezen a kódus hejen nem lehet kapni benya...ures...gááááááázzzz nem spórolni akarok hanem keresni odaát 2000huf-ért tankolok 19litert akkor a 100liter benya tiszta!oda-vissza kel benyából nyolc liter az 2240huffgázból legyen tiz az kb 1100huff máris kerestem1120huff-ott csak azzal hogy jöttem -mentem
Itt vagyok csak mostanában összeszaladt a meló hál isten
Futtában elovastam az üzeneted, de ma még fingani se nagyon volt időm azért nem reagáltam (((Egyik boltól ki a másikba be, napi 5-600 km 25-30 bolt és még vásárolnak is már épp ideje vót a sz.r tél után )))és remélem nem is lesz a hónapban Megy a meló 1000-el...
Szerintem legközelebb kécskén találkozunk nálam, híjjad Bélát is legalább vezet ne kockáztass zsuskával tanulójogsival, mert ittasan már a többieknek se hiszem, hogy kedve lesz benneteket látogatni a kórházban
Na látom Bogyesz megoldódott a gázos dolog. Több féle létezik ezekből. A legjobbak, már tudják azt, hogy nem fogyasztanak többet gázból sem mint benzinből, de az tényleg horibilis ahhoz nagyon sokat kéne menni, hogy megtérűljön(és nem fúrógéppel ) Nekem valószínű úgyanolyan elsőgenerációs lovat-om lehetett mint most neked van, nekem 100 lityis tartály volt hozzá.
Az is 3 állású kapcsoló volt. tavasztól-őszig símán indult gázzal, át sem állítottam benzinre. De a hideg idő beáltával mindíg benzinen álltam le, hogy tele legyen a karcsi egyébként becumiztam a reggel indulást... Ahogy egy kicsit melegedett, már tettem is át a gázt... Nekem a fűtéscső átment(összeköttetésben volt a reduktorral közvetlen) Azt írtad, hogy nincs benne szűrő. Én meg azt mondom, hogy vegyél bele 550 ft-ért szerintem, mert meglepődnél néhány hónap alatt mennyi dzsuva lesze benne. Grafitporral telenyomja a szűrőt, már ha van benne ha nincs akkor a rendszer kapja meg az egészet. Még az is lehet, hogy valahol kallódik itt nállam is, bár nem biztos. én annak idején vettem mindíg 2-3-at, ha már szarűl ment akkor kicseréltem. Bár nagyon macerás volt, mert a jobb oldali üllés alatt volt az egész hóbelebanc, azt az oldali üllést, meg nem lehetett felemelni, csak lecsavarozni (10 csavar körbe ) Gyönge pontja volt még a membrán is, bár ahogy átszakad az rögtön kiderül
A haveromnak, még most is van egy gázos kütyü a hondájában, az meg autómaqtikusan benzinnel indít és úgy áll át gázra, ha ad neki egy nagyobb gázfröccsöt kb.2-3 ezres fordulat
Egyébként meg azt nem értem aki felsőkategóriás német luxusautó büszke tulajdonosa az miért akar spórolni a benzinen...
akkor az enyim a nem jó, pedig 35E km-s blokkból való, és a motorja robbant fel, nem a kuplung miatt állt meg és mivel menet közben pukkant el, a kuplungja jó kellett hogy legyen.
más megoldás kell
van aki segíteni,csak akar, van aki segít is
Főleg, hogy még nálam a váz.
Na haggyá máááá
Talán jövőre...
úgy néz ki jó lesz
és lássatok csodát!
egész éjszaka kinlódtam vele,de már kész csak finomitgatni kell
De most lépek fürödni ( bár tudom, hogy nem néznétek ki belőlle, hogy szoktam
Na császtok...
Futtában elovastam az üzeneted, de ma még fingani se nagyon volt időm azért nem reagáltam
Szerintem legközelebb kécskén találkozunk nálam, híjjad Bélát is legalább vezet ne kockáztass zsuskával tanulójogsival, mert ittasan már a többieknek se hiszem, hogy kedve lesz benneteket látogatni a kórházban
Az is 3 állású kapcsoló volt. tavasztól-őszig símán indult gázzal, át sem állítottam benzinre. De a hideg idő beáltával mindíg benzinen álltam le, hogy tele legyen a karcsi egyébként becumiztam a reggel indulást...
A haveromnak, még most is van egy gázos kütyü a hondájában, az meg autómaqtikusan benzinnel indít és úgy áll át gázra, ha ad neki egy nagyobb gázfröccsöt kb.2-3 ezres fordulat
Egyébként meg azt nem értem aki felsőkategóriás német luxusautó büszke tulajdonosa az miért akar spórolni