,engem nem érdekelnek a lehuzós férgek,és ott nem veszek semmit.Eddig úgy volt,h konzervkaja,meg piálás
,ha kellett valami bementem a faluba
.Én látnivalók miatt megyek.a jó csajok és a Dragautók nagyon vonzanak,mert elképesztő,amikor tőled 5méterre mennek el,és a föld is beleremeg
.Én be szoktam lopózni a depóba is meglesni a szerelőket,ahogy dolgoznak a milliós technikákon.
,mára nagy divat lett az ilyen rendezvények látogatása,és tele is lesz divatmajmokkal
.
.
.
.
,pedig lehet én sem megyek
.mert van egy kis 6számjegyű adótartozásom
.
.
.ne akarjál balhét
,inkább gyere,mert Jimyvel a motor után kötünk ódistól oszt elviszünk
.
amit írtál az igaz sok divatmajom is feltűnik akik a láncaikat és a szilikon babáikat mutogatják, a büfénél full adagot rendelnek, és leszólnak minden régi ósdi vasat a parkolóban, az már lehet hogy a szerpentinen külső íven megy el mellette az a régi vas, de a frenkizés az nem maradhat el.
ahogy ment az újszilvási bulik sora úgy szakadt meg eccerre, ez a kunmadár nem olyan stílusú de rezeg a léc nekik is, értve ezt arra hogy régebben egy haver inkább a júniusi-júliusi versenyeken volt ott ahol már nagyon/érezhetően kevesebben voltak a nézők és alig kevesebben a versenyeken indulók.
ha a kék elkészült volna akkó indulnék a versenyen ha van régi lomos veterán kategória.